Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

to die for


    Skrevet 28.05.2013 klokken 00:33


For noen uker siden fikk jeg endelig en liten gave i postkassen min. Det er ikke ofte jeg får brev eller pakker hit, det er heller veldig sjelden, så derfor er det ekstra stas å se at det faller ut noe når jeg låser opp. Jeg vet også hva pakke i posten betyr - sponsor! 

Det var en helt nydelig bikini som lå og ventet på meg, og jeg har faktisk blitt helt forelsket. Den sitter perfekt, har en fin farge og er egentlig akkurat en slik bikini jeg vil ha. Bikinien er fra nettstedet " to die for " og de har utrolig mye fint til en god pris. Jeg vil også si at kvaliteten er bra, også må jeg gi litt skryt for underdelen, som sitter utrolig fint over stumpen. Det er det ikke alle bikinier som gjør! For å titte på de andre bikiniene de selger, kan du klikke her. 
To Die For - Unik bikini som formar sig efter din kropp

Anbefales virkerlig, dette er årets perfekte bikini for sommeren. Fargen jeg har er hvit, men den finnes i mange andre farger også.


5 kommentarer


Liva Adéle

28.05.2013 kl.15:12

Sexy!! Jeg vil også haaa, smilefjes

Kathrine Louise

28.05.2013 kl.19:19

Nydelig bikini! Og så brun og fin du er! :D

Tina

29.05.2013 kl.01:41

Så fin :-)

Jeg lurer litt på om du kan hjelpe meg med noe. Har nettopp bleket hele håret mitt og har tenkt å gå over med en naturlig farge. Så synes jeg din farge er så utrolig fin nå, vet du sånn ca hva fargen din heter? Kunne tenkt meg noe sånt som deg, men er usikker på om jeg må gå for honningfarge, sandfarge eller askeblondt. :)

Ronja Sagstuen Larsen

30.05.2013 kl.15:01

Utrolig fin bikini!

Herregud du er så fin

Ida

13.06.2013 kl.01:08

Fargen hun har nå er hennes naturlige :-)

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no