Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

kanel bakeri


    Skrevet 11.08.2014 klokken 14:38


Som dere kanskje har fått med dere, har jeg begynt å jobbe på et nytt sted. Kanel Bakeri, som er min nye arbeidsplass, har vært mitt favorittbakeri og stamsted
i minst seks år, og jeg har aldri blitt skuffet. Det er kjempekoselig, utrolig mye god, fransk bakst å velge mellom, og de har også verdens beste kaffe mocha!

Det at jeg fikk jobb her var vel egentlig bare ved en tilfeldighet, og jeg er kjempeglad for at de valgte meg. Å jobbe bak et kjøkken i over fire år har gjort at jeg har blitt
litt innelukket og egentlig litt redd for å ha direkte kontakt med kunder, så jeg gleder meg til å snakke, servere og bli kjent med alle de koselige menneskene som kommer innom
hver eneste dag. I tillegg jobber jeg med masse søte jenter, og det er alltid viktig å trives med dem man jobber sammen med.

I går tok jeg noen raske bilder av selve bakeriet til dere, slik at dere kan se noe av alt det gode vi lager der. Håper det frister! 
Namnam....I tillegg selger vi masse forskjellige salater, baguetter, smoothies og ferskpresset appelsinjuice - og selvfølgelig veldig, veldig mye god kaffe! 
Jeg anbefaler virkelig alle dere til å ta turen. Salater lager vi på bestilling, og baguetter blir smurt hele tiden, så alt er helt ferskt! 

Nå må jeg ordne meg til i kveld! Ha en fin mandag videre :-) 


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no