Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

en lilla drøm


    Skrevet 12.11.2014 klokken 17:56

Åh, jeg elsker denne nattdrakten allerede! Den er kjøpt på Kappahl, og er helt himmelsk å ha på. De har kommet med en kolleksjon som heter "Miss Vanity" 
og alt er helt magisk fint. Jeg skulle gjerne hatt alt sammen selv. Absolutt verdt å ta en tur innom om du liker perler, blonder og lys silke. 


6 kommentarer


Linn Therese

12.11.2014 kl.18:08

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin onsdagskveld, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

nora alba

12.11.2014 kl.18:57

Linn Therese: Herregud, for en utrolig koselig kommentar :) det gjør meg veldig glad! Jeg er helt enig med deg, det er fryktelig umotiverende å blogge så mye, og verken ha mange lesere eller kommentarer. Da spør jeg meg selv "hva gjør jeg galt?". Uansett, jeg håper at du gjør som meg og bare blogger og blogger så mye du orker, så skal jeg love deg at vi begge får alt igjen en dag!

Igjen, tusen takk for fine ord :-) det varmet veldig! Klem fra meg

Ingvild

12.11.2014 kl.22:04

Ikke for å være kjip, men hun Linn Therese har skrevet nøyaktig den samme kommentaren på alle toggbloggene..

nora alba

12.11.2014 kl.22:15

Ingvild: haha<3

Helene Paulsen

14.11.2014 kl.13:50

Er så gøy når du blogger sånn som du gjør nå! :-)

Sanna | Beauty & Design

14.09.2015 kl.11:11

Sååå fin verkligen :)

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no