Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

beaujolais nouveau


    Skrevet 20.11.2014 klokken 15:19


I går kveld var jeg som sagt på Brasserie France for å feire årets Beaujolais Nouveau. Dette har nesten blitt en tradisjon for meg, og jeg gleder meg allerede til neste år. Vinen blir ikke åpnet før midnatt, så vi koste oss i mange timer med god mat, drikke og prating. Jeg hadde nettopp spist så jeg bestilte ingenting, men jeg vet allikevel hvor god denne maten er. I tillegg stjal jeg litt pommes frites fra de andre, hehe! Man trenger ikke mat når man har god vin, som jeg alltid pleier å si. 

Denne kvelden var helt fantastisk, og absolutt den beste på lenge. Jeg møtte alle jeg har jobbet med på dette stedet før, og det er jo alltid koselig. Flere av disse var jeg veldig god venn med, og det er absolutt noen av dem jeg vil se om ikke så lenge igjen.  
Hele første etasje ble fylt opp med glade mennesker og masse rødvin. I år smakte den faktisk overraskende godt, og det ble ganske mange glass på meg.
Heldigvis klarte jeg å være flink nok til å ta en avgjørelse om en tidlig kveld, slik at jeg rakk det siste toget hjem. I dag er jeg veldig glad for det!

Tusen takk for at jeg fikk lov til å komme og feire denne herlige vinen med dere på Brasserie France! Dere er de beste!


Én kommentar


Rikke95

20.11.2014 kl.16:06

Så ut som dere koste dere med god mat og drikke! :-)

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no