Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

jul på bærums verk


    Skrevet 06.12.2014 klokken 16:50


For en deilig lørdag! Nå har jeg kommet hjem fra Bærums Verk, hvor jeg har gått i julegaten sammen med Ingvild. Det er så herlig å ha tid til å gjøre sånne ting, spesielt på de stedene mamma tok meg med da jeg var liten. Alt er helt likt, og barndomsminnene strømmet inn! Bærums Verk er virkelig et unikt sted om vinteren, og jeg anbefaler alle til å ta turen hit om dere ikke har gjort det alt. Det er så utrolig koselig, og i tillegg er det et lite kjøpesenter her som selger mye fint. 

Vi koste oss med litt av hvert, både kaffe og boller. Jeg fikk også smakt på belgisk vaffel for første gang!  Da vi holdte på å fryse av oss både ører og tær, gikk vi opp til Baker Hansen for å sette oss ned litt. Det er alltid koselig å være med denne jenta, og jeg håper ikke det blir lenge til neste gang! 

Nå skal jeg komme meg på trening og brenne vekk alt fra kanelboller til brente mandler, også skal jeg vel egentlig bare slappe av resten av kvelden, og kanskje pakke litt gaver. Ha en fin lørdag videre :-)  


2 kommentarer


Ingvild

06.12.2014 kl.17:19

Takk for en koselig dag <3

Charlotte Koritzinsky

06.12.2014 kl.22:18

Åå de bildene var utrolig fine! Har syyykt lyst til å dra dit nå, må virkelig få gjort det i julen :) Ville bare si at jeg synes bloggen din bare blir bedre og bedre :) God helg :)

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no