Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

bra for breakfast


    Skrevet 13.12.2014 klokken 11:03


God lørdagsmorgen! Den etterlengtede lørdagen er her endelig, og jeg har fri. Noe jeg kjenner at jeg virkelig trengte! Kvelden i går avsluttet med et langt, varmt og deilig boblebad, og etter det har kroppen min vært som gummi. Alle musklene slapper av, og jeg klarte såvidt å stå opp i dag tidlig. 

Nå har jeg nettopp laget meg en liten oppkvikker, nemlig litt hjemmelagd gløgg som ble igjen etter pepperkakebakingen i går og en håndfull mandler. I går fikk jeg også en pakke i posten, som jeg bare må vise dere. Dette undertøyssettet finner du her og er helt nydelig. Jeg elsker både fargen og mønsteret, og i tillegg sitter det superbra. Jeg bestilte også en maskara som jeg elsker og har brukt mange ganger før, nemlig "Virtuôse drama" fra Lancomê. Denne maskaraen sitter lenge, og har en bøy på kosten som gjør at du får farget hele vippen enkelt. Jeg er absolutt ikke en som er flink til å bytte ut sminke når det trengs, men maskara bruker jeg jo hver dag og derfor er det bra med en ordentlig en. 

Begge produktene er fra Estella, og du kan trykke her  for å komme inn på deres hjemmeside. Det tok kun et døgn å få produktene levert, og det er jo alltid et kjempestort pluss. Siden det nærmer seg jul får dere 10% rabatt på alt i deres nettbutikk om dere oppgir koden nora10 og dette varer ut hele desember! De selger alt fra sminke til treningsklær, så det er absolutt verdt å sjekke ut. 


2 kommentarer


Keths!

13.12.2014 kl.12:00

så fine !

Ingrid

13.12.2014 kl.13:13

Det var utrolig fint :)

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no