Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

kim´s closet


    Skrevet 16.12.2014 klokken 12:07


Det er mange forskjellige meninger og ord som sprer seg rundt Kim Kardashian for tiden, men det eneste jeg har å si, er at jeg elsker stilen hennes. Vel, jeg liker ihvertfall det meste hun går i. Det er jo ingen hemmelighet at det er lettere å kle seg i fine, dyre og spesialsydde plagg når man har mye penger, og det frister kanskje også litt mer å pynte seg hvor enn man går, når man alltid blir tatt bilde av og vist for hele verden.

Allikevel synes jeg at hun har en fantastisk kombinasjon av farger, mønster og stoff, og jeg kan ikke gjøre noe annet enn å misunne klesskapet hennes. 

Vanligvis liker jeg lyse, rene farger, og det er kanskje derfor jeg har falt helt for antrekkene under. Det er perfeksjon, og hun ser ut som en million. Selve jenta og familien har jeg egentlig ingen mening om, men en ting er sikkert - hun kan kle seg!

Her er mine favorittantrekk som hun har blitt sett i. Jeg elsker alle! Hvilket antrekk liker dere best?


4 kommentarer


Liss

16.12.2014 kl.16:42

Smak og behag, men jeg vil påstå at hun ofte ser meget billig ut.

noralba

17.12.2014 kl.00:27

Liss: noen ganger ja, men ikke på disse bildene:)

Tuva

17.12.2014 kl.14:52

Stunning $$

Laura

25.12.2014 kl.20:53

Den lysegrønne kjolen, nr 4 på øverste rad sitter som et skudd på henne. Og den svarte dressen nr 5 på rad 2 ser sofistiskert og elegant ut, men samtidig sexy grunnet utrigningen :)

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no