Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

julebord


    Skrevet 21.12.2014 klokken 13:37


I går hadde som sagt mine jenter og jeg julebord, og det ble skikkelig vellykket! Jeg kom litt tidligere og laget mat og ble med på å pynte og dekke bordet, noe jeg absolutt elsker. Middagen i år ble pinnekjøtt med rotmos, og til dessert ble det riskrem med varm kirsebærsaus! Jeg er selv veldig fornøyd, selvom jeg ikke husker så mye av selve middagen. Dere skjønner, dette var første gangen jeg drakk alkohol på utrolig lenge, så hvitvinen gikk rett i fletta på meg. Noe som også førte til at jeg blandt annet mistet kameraet mitt i gulvet. Derfor er det ikke så mange bilder!  Tusen takk for en helt herlig kveld, jenter! Dere er de beste. 


3 kommentarer


Pernille

21.12.2014 kl.14:04

Så fin kjole, hvor er den fra ? :)

Siri

22.12.2014 kl.17:40

Nora, du er dødsfin! Får helt vondt av å lese innleggene du skriver om dårlig selvtillit når det gjelder kroppen din. Du stråler på disse bildene og har absolutt ingenting å skamme deg over!

Jeg har aldri lagt igjen kommentar på bloggen din før (eller noen andres for den saks skyld), selv om det har blitt et par år med lesing. MEN så tenkte jeg på hvor viktig det er så ifra når man synes at noen er fine. Og det er nettopp det du er :)

Silje

23.12.2014 kl.07:51

Å! Nydelig kjole! Kunne du være så snill å si hvor du har kjøpt den? Du ser alltid så flott ut! :D

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no