Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

lille julaften


    Skrevet 23.12.2014 klokken 16:53


Heihei dere! Nå har jeg endelig kommet frem til Porsgrunn! For å være ærlig kom jeg hit allerede i går kveld, sammen med Marius. Vi sov over her hos mamma, og det var kjempehyggelig. Huset arvet hun av foreldrene sine, og det er utrolig rart å være her uten dem. Vi fikk servert hjemmelagde kjøttkaker, en nyoppredd seng og litt for mye vin og juleøl! 

I dag har vi hugget juletrær, et til mamma og et til pappa. Selvom vi skal feire jul her i morgen, må jo begge ha et juletre! I år fant vi juletærne i hagen til mamma, men vanligvis pleier vi å finne dem i skogen. Det er så hyggelig og jeg husker godt at jeg pleide å løpe rundt i skogen for å finne det perfekte juletreet!  

Jeg sover så godt her, og jeg ser virkelig frem til å være her i de neste dagene! Jeg er også evig takknemlig for at det er snø her, selvom det ikke er så altfor mye. Det blir liksom ikke verken julestemning eller julefeiring uten det.

Marius dro hjem i dag, men nå kom storesøsteren min inn døren, og nå skal vi kjøre ned til pappa sitt hus og pynte juletreet der! I morgen skal jeg steke ribbe, rådyrstek og lage all julematen, så det er mye vi skal få gjort. Ha en fin lille julaften videre!


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no