Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

julefeiring i danmark


    Skrevet 27.12.2014 klokken 17:34


Hei mine kjære lesere! Jeg håper dere har hatt en helt fantastisk jul så langt, og at dere ikke gjør noe annet enn å kose dere, spise god og fet mat og se filmer til langt på natt. Selv har jeg hatt det supert i Porsgrunn, men jeg har dessverre ikke hatt så mye tid foran dataen. 

I skrivende stund sitter jeg i Danmark, i huset til moren til Marius. Jeg har vært her en gang før, og det er like fantastisk og idyllisk som sist. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg bostavelig talt elsker dette stedet, og jeg kunne mer enn gjerne bodd her selv. Det er så typisk dansk, og samtidig gammeldags og herlig. Vi ble tatt i mot med åpne armer i går kveld, etter en veldig lang reise for meg som dro rett fra Porsgrunn, og vi avsluttet kvelden med både aquavit og pinnekjøtt! 
I dag har vi vært i den lille landsbyen som er her, og kjøpt masse god mat og drikke. Ellers har jeg og mormoren til Marius gått en lang tur, og nå er det snart klart for å feire «julaften». Pakkene ligger under treet, det danske ølet står på bordet og det lukter nystekt ribbe i hele huset. Det finnes vel ingen som sier nei til å feire julaften to ganger på rad! 
Ha en fin kveld videre, dere! 
Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no