Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

en annen and


    Skrevet 20.01.2015 klokken 00:13


Ja, det er vel ikke akkurat en overaskelse at jeg skriver om mat - nok en gang. Selvom de siste ukene har handlet mye om matlaging, har jeg vært utrolig flink til å spise sunt og bra, og det er herlig å lage god mat og glede andre selvom jeg ikke spiser det selv. 

Etter jobb i dag dro jeg til Marius for å lage en deilig middag til han og tre andre venner, og det ble veldig vellykket! Jeg laget andebryst med sprøstekt andelår, potetpurè, glasserte gulrøtter og en herlig rødvin-og appelsinsaus som jeg laget av kraften fra anden. Jeg har aldri vært veldig glad i and, men jeg har tross alt laget det utallige ganger, så er det noe jeg kan og er sikker på, er det vel denne fuglen. Det er så gøy å få lov til å lage mat til sultne gutter!

Nå er jeg vel hjemme med verdens største floke i håret og en hel kropp som lukter stekt mat - og jeg skal på jobb om syv timer. Alt går i ett hele tiden, men jeg håper at jeg snart får blogget litt mer. Jeg har forresten fått meg nytt kamera, så nå er det snart slutt på disse "kule" collagene med bilder fra mobilen. Haha! 
Sov godt, dere! 


Én kommentar


Ingvild

21.01.2015 kl.21:52

Hvilket kamera ble det?? :)

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no