Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

en kveld med lush


    Skrevet 26.01.2015 klokken 23:53


Denne kvelden har jeg tilbringt i Oslo med Donna, en jente jeg alltid har det morsomt med. Hun tar meg alltid med på ting hun blir invitert til gjennom bloggen, og i dag var det endelig min tur til å ta med henne. Vi var på butikken LUSH i Karl johan, som selger alt av kroppsprodukter, fra neglebåndskremer til deilige badesåper. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte en gang, det var helt fantastisk, og jeg kunne ønske jeg bare kunne dratt med meg alt hjem. Ingenting er testet på dyr, prisen er lav og alt er laget av de beste ingrediensene og gjør ikke noe annet enn godt for kroppen. 

Vi ble tatt imot med åpne armer og servert alt fra velkomstdrinker til jordbær dyppet i sjokolade, og i tillegg fikk vi teste mange av produktene. Vi var også så heldige å få med oss hver vår goodiebag, og jeg kan nesten ikke vente til å teste ut de forskjellige tingene.

I tillegg til en kjempekult og gjennomført lokale med deilige dufter, var gjengen som jobbet der kjempehyggelige og imøtekommende. Jeg anbefaler dere virkelig til å ta turen! Er det noe jeg elsker er det mennesker som viser at de brenner for det de driver med, og det gjorde disse. Er det noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt med dem!  
....Denne kaken var forresten helt utrolig god, og er laget av blandt annet svarte bønner og mørk sjokolade. Jeg spurte om oppskriften, og håper at jeg får den! Namnam.

Nå er det tid for sengen, nok en gang, og i morgen etter jobb er det rett på et annet event. God natt! Og tusen, tusen takk til LUSH for at dere inviterte meg til dere i kveld! 


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no