Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

la casa monet


    Skrevet 29.01.2015 klokken 23:39


Heihei! Klokken nærmer seg tolv alt, og her sitter jeg i badekåpe og har endelig sunket ned i sofaen. Jeg kan faktisk ikke sette ord på hvor sliten jeg er akkurat nå, og jeg føler at jeg kommer til å sove alvorlig lenge i morgen, i og med at jeg har fri. Takk Gud for det! 

Etter jobb i dag var det duket for julebord for oss jentene på Kanel. Et litt forsinket ett, men koselig var det allikvel. Jeg tror det er lov til å kalle det julebord når det fortsatt er snø på bakken og det henger gammel julepynt rundt omkring.
Kvelden var på en tapasrestaurant i Sandvika, La Casa Monet, hvor vi drakk og koste oss med deilig tapas. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var så mett og full i magen. Sånn går det når man propper i seg altfor mye brød og aioli!

Dette lille huset ved elven var veldig koselig, med hyggelige servitører! I tillegg ligger det rett ved meg, så dette blir nok et sted jeg kommer til å dra til flere ganger. Anbefaler alle til å ta turen, virkelig! 

Verdens fineste jenter! Tusen takk for en veldig hyggelig kveld fylt med god mat, masse drikke og festligheter. Og tusen takk for for at jeg får lov til å jobbe med dere alle!
Nå skal jeg legge meg......jeg vet ikke engang om jeg orker å fjerne sminken, så sliten er jeg. Vi snakkes i morgen, god natt! 


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no