Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

fotpleie til frokost


    Skrevet 04.03.2015 klokken 22:32


I dag våknet jeg til strålende sol allerede klokken åtte, og det føltes herlig. Jeg er absolutt ikke et solmenneske, men det finnes noen dager hvor man ikke kan gjøre annet enn å smile når solstrålene skinner gjennom de tynne, lyse gardinene og treffer ansiktet ditt. 

Allikevel var det ikke solen som gjorde denne dagen perfekt, men noe helt annet. Jeg startet dagen min på Loreal Akademiet på Skøyen, hvor jeg var invitert til et pressemøte angående Clarisonic sitt nye produkt, Pedi. Da jeg kom opp trappen ble jeg møtt av kjempemange hyggelige mennesker, masse deilig mat og drikke, og kjente fjes. 

Pedi er så og si en liten vibratorlignende greie som "masserer" føttene. Vi fikk lov til å prøve den der og da, og det var helt utrolig. Jeg er frelst, og jeg gleder meg masse til å bruke den igjen. Det er jo helt perfekt for oss som går mye, bruker høye heler i helgene og står mye på jobb. 

Det er nok vanskelig å finne noe som er bedre enn fotpleie og sushi til frokost, ihvertfall før man har åtte timers jobbvakt foran seg. Føttene mine ble silkemyke, og jeg elsker produktet allerede. Vi alle var så heldige å få med en Pedi hjem, så jeg kommer til å fortelle dere masse mer senere! Tusen, tusen takk for at jeg fikk lov til å komme i dag!

Nå har jeg laget hjemmelaget Spaghetti Bolognese og er superklar for film, så dere får ha en fin kveld videre! 


Én kommentar


Cecilia Catharina

04.03.2015 kl.22:50

Så utrolig herlige bilder alle sammen og så mye god og spennende mat! Ser og høres ut som du har hatt en kjempefin og spennende dag :) Den fotmassasjetingen, hahah ser og høres helt fantastisk ut :D

Jeg vet ikke om du husker det, men vi gikk på Emma Hjort sammen frem til og med 3 klasse, da jeg flyttet :) Jeg var veldig mye med Ingvild :-)

Ha en super kveld videre søte deg, klemmer fra Cecilia :D

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no