Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

babyshower


    Skrevet 21.03.2015 klokken 18:53


Hei og god kveld alle sammen! De to siste dagene har vært veldig travle, så jeg har dessverre ikke rukket å sette meg foran pc`en før nå. 
I dag hadde noen jenter fra jobben og jeg babyshower hos meg for hun ene, hun venter nemlig en liten gutt veldig snart, så vi tenkte det hadde vært hyggelig å overraske henne med en liten sammenkomst. Jeg rakk ikke å lage så veldig mye mat, men det ble enkel fingermat, og en stor sjokoladekake. Kaker er jo ikke akkurat noe jeg er veldig flink til å lage eller pynte, og selvom den så bedre ut i hodet mitt før jeg laget den, er jeg ganske fornøyd. Litt skjev og rotete, men den smakte ihvertfall godt og det er jo det viktigste. Egentlig ville jeg lage en fin og høy marsipankake, men det hadde jeg rett og slett ikke tid eller utstyr til. Det får bli neste gang!

Ellers ga vi henne litt av hvert av babyting, og jeg håper hun ble glad. Jeg har jo aldri vært på babyshower før, men det er så koselig at hun skal ha barn, og jeg gleder meg masse til å møte han!

Etterpå gikk vi en lang tur i solen på Kalvøya, og det var så deilig! Fantastisk med skinnende sol på en slik dag hvor jeg både har fri og er med gode venninner!  

Tusen takk for en fantastisk ettermiddag, kjære jenter! Nå skal jeg skifte til noen litt mer komfortable klær og dra hjem til Marius. Det er lørdagskveld, men for min del skal jeg kun slappe av og legge meg tidlig. 


3 kommentarer


Ingvild

21.03.2015 kl.20:50

Ååå så deilig kake

Ingvild

21.03.2015 kl.21:27

kan du dele oppskriften på kaken?

yasmin

22.03.2015 kl.15:09

Å den kaken ser god ut. Oppskrift? :)

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no