Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

these glory days


    Skrevet 25.03.2015 klokken 20:26


Denne dagen har vært veldig travel, og jeg har ikke hatt tid til å sette meg ned og trekke pusten før nå! På en måte er det litt slitsomt, men det er mest morsomt og deilig å ha ting å gjøre som fyller hverdagene, i stedet for å ligge på sofaen og ikke gjøre noe som helst. Etter jobb i dag dro jeg rett til Oslo for å være med på en lunsj som Volt holdt på Le Bouchon. De kommer med en ny kolleksjon som er i samarbeid med Rasmus Wingårdh, og den var helt fantastisk. Jeg elsker pastellfarger, og det er stikkordet til disse klærne. Det var ikke så mange plagg, men jeg likte alle veldig godt, og jeg tror nok at de kommer til å slå veldig an! 

I tillegg til fine klær og kjempekul musikk, ble det servert tonnevis med fransk fingermat og masse god vin. Herregud, som jeg koste meg! Jeg må jo være ærlig og innrømme at jeg glemte alt som heter sunn mat og diett, men jeg prøvde å stappe i meg mest mulig av det som var sunnest. Og jeg klarte faktisk å unngå brød, noe som er helt sinnsykt i seg selv. Jeg har virkelig overgått meg selv! Uansett, maten var helt fantastisk, og det var akkurat en slik lunsj jeg trengte etter en lang arbeidsdag.  


Alle menneskene var superhyggelige, og jeg er så glad for å møte slike mennesker som tar meg godt imot når jeg står alene! Det er aldri veldig gøy å dra på arrangementer alene, men det er jo ingen problem når man er med imøtekommende folk som prater og hilser. Jeg koste meg skikkelig, ihvertfall! Tusen, tusen takk til Volt for en fantastisk kveld. 


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no