Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

supersøndag


    Skrevet 12.04.2015 klokken 19:22


God søndag, engler! Det er helt fantastisk å ha en dag fri, og til tross for at jeg sov til klokken to og mye lenger enn det jeg egentlig skulle, så har jeg fått gjort utorlig mye! I tillegg så skinner solen utenfor, og det er lenge siden jeg har hatt en så deilig følelse i kroppen. Marius og jeg koste oss skikkelig i går kveld, og jeg laget en helt herlig rett som jeg gleder meg å gi dere oppskrift på! 

I dag har jeg blandt annet hatt en lang treningsøkt med en venninne, og vi var superflinke! Jeg har allerede blitt mye sterkere, og jeg gleder meg til å se forandringer fremover. Man føler seg så mye bedre etter å ha trent, og nå har jeg hele kvelden til å gjøre andre koselige ting.  
Middagen etter trening ble noe supergodt som jeg anbefaler alle å prøve. Jeg stekte kyllingkjøttdeig med litt forskjellige krydre, og hadde det i en speltlompe med mager cottage cheese og masse gode, friske grønnsaker. Kjempegodt, sunt og billig! ...I kveld skal jeg egentlig bare kose meg hjemme alene, og prøve å få lagt meg tidlig! Jeg ønsker dere alle en super søndagskveld videre :-) 


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no