Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

festivalklar med nivea


    Skrevet 03.06.2015 klokken 18:38


Nå er det ikke lenge igjen før det er tid for festival og sommer, og da er det greit å ha med seg så lite som mulig, men samtidig produkter som gjør at du føler deg fresh og fin - selv på festival. Nivea har endelig kommet ut med en "survival kit" som inneholder de aller mest nødvendige produktene du trenger for å overleve, og jeg er så heldig at jeg har fått testet dem!

 

NIVEA SUN PROTECT & REFRESH REFRESHING SUN LOTION SPF 10 
Denne lotionen er det siste tilskuddet fra Nivea sun serien. Solproduktene inneholder mentol som gir umiddelbar beskyttelse med en nyskapt, forfriskende og avkjølende effekt på huden. Jeg synes denne sitter fint på huden, lukter godt og jeg gleder meg til å bruke den i sommer!
NIVEA SUN ANTI-AGE FACE SUN CREAM SPF 30 
Med en effektiv balanse av UVA- og UVB filter gir denne ansiktskremen en øyeblikkelig og langvarig beskyttelse. I tillegg forebygger den tidlig aldring av huden. Det er så viktig med egen beskyttelse for ansiktet når man er ute i solen, så denne skal definitivt ligge i vesken min i hele sommer!

NIVEA LIP BUTTER COCONUT  
Så til min favoritt! Nivea har endelig lansert en leppomade med deilig kokossmak. Kokos er jo min yndling i absolutt alt, så dette ble jeg glad for å høre. Denne har en deilig søt kokossmak, lukter nydelig og gjør leppene silkemyke. I tillegg holder den lenge på leppene, noe jeg synes er viktig. Jeg har brukt den hver dag i det siste, og er kjempefornøyd! Denne sommergodbiten er kun tilgjengelig i et begrenset antall, så her gjelder det å sikre seg den fort! 

NIVEA GENTLE CLEANSING WIPES  
Når man er ute og reiser er det alltid viktig å rense huden godt. Jeg har alltid vært opptatt av dette uansett hvor jeg har vært, og våtservietter har vært en sikker følger i sminkevesken. Det er lett å bruke, tar liten plass og renser huden. Disse renseserviettene inneholder naturlig mandelolje og Hydra IQ, som rengjør og tilfører fuktighet til tørr hud. Serviettene fjerner sminke effektivt, og til og med vannfast maskara. Perfekt! 

DRY COMFORT ROLL-ON  
Denne deodoranten har også blitt en del av min hverdag i det siste, og jeg er superfornøyd. Det er alltid vanskelig å finne en perfekt deo som ikke klistrer, gir farge eller som er for fuktig, men denne er helt fantastisk. Den gir heller ikke lukt.  


SENSITIVE 2 IN 1 MICELLAR CLEANSING WATER 
3 in 1 Micellar cleansing water rengjør, fernier make-up og tilfører huden fuktighet i et eneste steg. Takket være den innovative micellar-teknologien rengjør den ekstra mildt, samtidig som den er svært effektiv. Enkelt og greit!

.....Har du lyst til å vinne produktene fra Nivea Survival Kit, og være den fresheste på hele festivalen? I samarbeid med Nivea har jeg fått lov til å ha en konkurranse her på bloggen, og jeg kommer til å kåre vinneren i løpet av helgen. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive ditt beste tips til å holde seg fin og fresh på festival i kommentarfeltet, med navn og mail. Lykke til! 


5 kommentarer


Oda Helene Hjørnevik

03.06.2015 kl.18:43

Hørtes bra ut!

Linn

03.06.2015 kl.19:07

Mitt beste tips for å holde seg fin og fresh på festival, er å ha med seg hygieniske produkter, og sørge for å bruke dem jevnlig gjennom dagen.

kristine

03.06.2015 kl.19:23

Mine tre absolutte must for å holde meg fresh og fin på festival er (som pakken inneholder) våtservietter, tørrsjampo og tannbørste! Husker jeg og fjerne sminken og pusse tennene før jeg legger meg er veldig mye av freshhets(hvis det er et ord? hehe)-følelsen om morgenen fikset. Og så noen spray med tørsjampoen så er jeg klar for neste konsert/fest!

Elise

03.06.2015 kl.21:44

Det beste tipset for å holde seg fresh på festival (samtidig som å føle seg fresh) er å drikke masse vann! Vann renser kroppen og er oppfriskende. Kroppen har godt av det, hodet har godt av det - og ikke minst; huden har godt av det. Med mye alkoholinntak og aktivitet er vann viktig for å holde kroppen i balanse.

Hjelper til meg ;-)

Maia

07.06.2015 kl.01:31

Mitt beste tips for å holde seg fin og fresh på festival er å utnytte solen når den steker og droppe sminken og gå for et helt nøytralt og rent ansikt. Smil dagen lang - og man er fin og fresh uansett!

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no