Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

langs havet


    Skrevet 07.06.2015 klokken 23:10


For en deilig søndag dette har vært! Og for å ikke snakke om hvor bra denne helgen har vært. Det var min første frihelg på altfor lenge, og jeg har kost meg masse med venner og fint vær. Allikevel ble det en veldig lang dag i går, og derfor har jeg rett og slett bare slappet av i hele dag. På ettermiddagen tok Marius og jeg en liten kjøretur, hvor vi først stoppet i Oslo og kjøpte oss en kaffe, og deretter tok vi en liten tur til Bygdøy. Herlig!


Livet mitt har aldri vært fylt med så mye motgang som den siste tiden, men allikevel er jeg lykkeligere en noen gang. Jeg prøver å holde meg selv oppe, og ikke tenke for mye på det negative. Livet vårt er så mye mer, og det er viktig å sette pris på det gode, selvom det kanskje er lite av det til tider. Jeg håper dere har det fint, dere også. Sov godt!


3 kommentarer


Linda Taylor

07.06.2015 kl.23:23

Åh, så ut som en flott dag

Ha en fin Søndag videre <3

Sofie Jansen

09.06.2015 kl.11:21

Heihei!

Jeg har nå fulgt bloggen din en god stund, og synes du skriver utrolig gode innlegg! Jeg ser også at du er med i bloggruppen på facebook, så koselig! Får jeg lov å feste et av dine innlegg øverst på facebooksiden min?

Mvh admin i gruppen "DEL DIN BLOGG"

nora alba

09.06.2015 kl.13:30

Sofie Jansen: selvfølgelig får du det! :-) tusen takk!

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no