Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

fleeky lashes


    Skrevet 06.08.2015 klokken 14:24


Forrige uke gjorde jeg noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre - få vippeextensions! Til tross for at det absolutt ikke er noe som er typisk meg, angrer jeg ikke ett sekund. Jeg er kjempefornøyd, og føler meg mye finere og freshere! Og det beste av alt - jeg slipper å bruke maskara! 

Hodo, som er fantastisk dyktig, og ikke minst kjempesøt og snill, satte dem på meg. Hun har mange kunder, og alle er like fornøyde. I går var jeg tilbake hos henne for å fylle på litt, og det føltes deilig. Jeg kommer nok til å bli avhengig av dette, og føle meg helt, helt naken når jeg tar dem av. 
Jeg elsker at de så og si ser naturlige ut, samtidig som de fremhever øynene og gir meg dådyrblikk. 
Uansett, jeg anbefaler alle til å ta turen. Hun har veldig gode priser, og i tillegg er hun kjempesnill og flink! Hun har også mange forskjellige lengder, og det tar rundt to timer å sette dem på. Virkelig verdt hver eneste krone! Følg gjerne facebooksiden hennes også, som du kan komme inn på ved å trykke her.  Der kan du også kontakte henne om du lurer på noe, eller vil bestille time. Du kan også gjerne kontakte meg! 


4 kommentarer


Frida Sulistiono

06.08.2015 kl.15:09

Fine vipper♡

Janne

06.08.2015 kl.23:06

Det ble kjempefint! Har blitt avhengig selv, hjelper at Hodo er flink og søt 👑

alexandraiz

07.08.2015 kl.23:07

Blir faktisk avhengig,hehe...

irenglede

31.08.2015 kl.11:46

Det ble et flott resultat. Skjønner at du likte dem. ;D

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no