Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

arif på musikkflekken


    Skrevet 03.10.2015 klokken 15:43


I går hadde jeg en av de beste kveldene på lenge, til tross for at den endte altfor tidlig. Arif hadde konsert på Musikkflekken her i Sandvika, og siden jeg bor rett over gaten er det jo en selvfølge at jeg må komme. Kvelden startet med Marius og noen kompiser av han, og når konserten nærmet seg, begynte vi å røre oss sakte men sikkert nedover. Noe av det beste jeg vet er å være på arrangementer hvor jeg møter noen jeg kjenner hele tiden, og en sånn kveld var det i går.

Så mye forskjellige mennesker, og folk jeg ikke har sett på flere år....det er så utrolig koselig! Jeg kunne ønske at jeg kunne blitt litt lenger og kost meg litt mer, jeg måtte nemlig passe litt på siden jeg skulle på jobb klokken syv i dag tidlig. Noe jeg forresten forsov meg til.....

Unge Ferrari og Emilio spilte også, og siden jeg kjenner alle disse tre fantastiske guttene littegran, var det ekstra stas! De var superflinke, og jeg elsker musikken deres, noe publikum også tydeligvis gjorde. Jeg heier på dere! Masse koselige mennesker. Og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg tok med kamera! Tusen takk for en herlig kveld, Arif!


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no