Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

crêpe for breakfast


    Skrevet 22.10.2015 klokken 13:37


Hei og hopp, og god torsdag! Presseuken er i gang for fullt, og personlig har jeg ikke hatt tid eller energi til å besøke noen av tingene jeg har blitt invitert til. Det trengs mer krefter til enn det man tror, spesielt når man har en fulltidsjobb i tillegg. Allikvel klarte jeg å dra meg ut av sengen klokken syv i dag tidlig for å rekke en frokost hos pr-byrået "this is pr". 

Bordet var dekket da vi kom, i nydelige farger og med mange søte detaljer. Jeg elsker alt som er gjennomført, så det skulle bare mangle at alle brukte flere minutter på å fotografere før vi i det hele tatt rørte maten. Som også var helt fantastisk, forresten. 

Vi fikk servert ferske, deilige crêpes med selvvalgt tilbehør. Jeg valgte en med mozzarella og avokado, og en søt en med nutella og bær til dessert. Man kan jo spise dessert selvom klokken akkurat passerte 09:00, ikke sant? Det var så koselig å se alle disse tre, søte jentene igjen, og jeg har det alltid like hyggelig med dem. 

Vi fikk se på så utrolig mye fint, og jeg elsket alt jeg så! Spesielt undertøyene og skoene på bildene over. Alt er så kult, og jeg er så glad for at jeg fikk sjansen til å smugtitte på disse deilige plaggene! Tusen takk for en uforglemmelig morgen!

Nå er jeg endelig hjemme igjen, godt plassert i sofaen og så sliten at jeg engang ikke klarer å beskrive det. Det er mer som skjer senere i dag, men vi får se om jeg orker å dra tilbake til Oslo, eller om jeg trenger en rolig og avslappende kveld hjemme. Uansett, kos dere masse! 


4 kommentarer


lisarorvik

22.10.2015 kl.13:46

kjempe fint innlegg, liker bloggen din kjempe godt :)

Tiffany Gnaly

22.10.2015 kl.14:10

Dessert er alltid lov!

Ha en kjempefin dag videre :- )

Stein Hagen

22.10.2015 kl.20:38

Så ut som et nydelig måltid, fikk vann i monnen. Ja en videre fin dag :)

Kathrine Louise

25.10.2015 kl.09:14

Dette så nydelig ut! crêpe er jo så godt også! :) Ser ut som at dere koste dere. Fikk vann i munnen av å se på bildene :P

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no