Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

julehygge hos søstrene grene


    Skrevet 12.11.2015 klokken 14:34


I går kveld var jeg en liten tur innom en av mine favorittbutikker, nemlig Søstrene Grene. Dette har vært en av mine favoritter i mange, mange år, nettopp fordi det er kvalitet, det er så mye fint, og alt er superbillig. Jeg blir gal hver gang jeg går inn, og ender alltid opp med å handle mye mer enn hva jeg skulle. Leiligheten min svømmer bokstavelig talt i produkter fra denne herlige butikken, så det å bli invitert til et lite event hos dem var jo en liten julegave i seg selv! 

Vi ble tatt imot med åpne armer, og vi fikk en kort beskrivelse av årets juleprodukter. Jeg fikk julestemning bare av å være der! Jeg elsket alt, blandt annet julekulene som er noe jeg kjøper hvert eneste år. Det beste jeg vet om når det kommer til pynting til jul, er å bruke små detaljer i stedet for store nisser og stjerner. Hos meg er det små ting som gjelder, og jeg gleder meg masse til å sette på julemusikk, spise pepperkaker og pynte for meg selv. Det blir koselig, det!

De har brukt mye sølv og gull, og rene, duse farger. I tillegg er et et nordisk preg over det hele. Jeg anbefaler alle til å ta turen for morsomme og søte julegaver! Det kommer vel ikke som noen overraskelse at jeg endte opp med to poser med godbiter herfra. Jeg skal innom en tur i dag også!
Har du besøkt Søstrene Grene før? 


2 kommentarer


Bergensergenser

12.11.2015 kl.14:42

Å, jeg elsker søstrene grene! spesielt om julen. De har så mye flott, og det er ikke lett å komme tomhendt ut derfra for å si det sånn x)

krist.in

12.11.2015 kl.15:00

de har såå mye lekkert !

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no