Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

annerledes


    Skrevet 27.12.2015 klokken 16:12


Denne julen har vært veldig annerledes, men noen ganger er det akkurat det som trengs. Det har vært litt rart å ikke være med min egen familie, men samtidig er det veldig koselig å være med andre! Jeg har hatt noen fantastiske dager i Danmark, og så feiret vi selve julaften her hjemme i Bærum. Det som har ødelagt litt er at jeg fikk infeksjon etter at jeg fjernet visdomstannen, så jeg har hatt fryktelige smerter i nesten to uker nå. Jeg fikk heldigvis tak i både antibiotika og sterke smertestillende på julaften, så nå begynner det å bli litt bedre. Typisk at slikt skjer rundt juletider! 

Til tross for det har jeg hatt det kjempekoselig. I dag begynte det til og med å snø her, så nå kom plutselig julestemningen også! Litt sent, men bedre sent enn aldri. 
Siden jeg ikke har hatt krefter eller tid til å blogge på en stund, gir jeg dere et lite bildedryss fra juleferien. Det ble ikke så mange bilder i år, men..... Det er så utrolig deilig å ta litt fri fra alt, og kun tenke på å kose seg. Være ute i friskt vær. Gå i slappe klær, uten sminke og ikke bry seg om noen ting. 
I morgen er det tilbake til virkeligheten og jobb, og jeg gleder meg faktisk veldig mye! Man blir gal av å ha fri for lenge, det blir ihvertfall jeg. 
Jeg håper at dere har hatt en fantastisk juleferie så langt ihvertfall! Kos dere :-)


2 kommentarer


Anna

27.12.2015 kl.16:36

Hvor er jakken fra :-)?

Ingvild

27.12.2015 kl.20:50

Ses i morgen <3

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no