Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

golden favorites


    Skrevet 12.04.2016 klokken 13:19


Nå som det begynner å bli finere vær ute, er det lett å begynne og glede seg til sommeren. Jeg for min del gleder meg masse! Jeg har veldig lyst til å dele noen små tips om produkter som er relativt billige, og som gjør hverdagen en del enklere for meg. Dette er mine fire små must-produkter akkurat nå :-) Man trenger ikke alltid bruke flere hundre kroner på produkter for at de skal fungere bra! Både håndkremen og body sprayen fra kicks sitt eget merke er helt herlige, og perfekt for deg som vil ha fuktighet og næring til huden. Oljen sprayes lett på kroppen, og reparerer, pleier og gir næring. Den er også veldig tørr, noe du fort vil kjenne, og absorberes fort av huden.

Håndkremen er beskyttende og fuktighetsbevarende, og inneholder blant annet olivenolje, makadamiaolje, aprikoskjerneolje og sheasmør, i tillegg til kokosnøttekstrakt og vanilje. Den lukter helt fantastisk! Og gir silkemyke hender. 

Honey Bronze Shimmering Dry Oil fra Body Shop er også et must, ihvertfall nå som det begynner å bli sommer. Når jeg enten har solt meg eller tatt selvbruning, smører jeg alltid på denne etterpå. Det er en tørr olje med shimmer som fremhever brunfargen. I tillegg har den også litt brune toner i seg, så du vil få litt mørkere glød. Anbefales virkelig til solbrun hud! Og den lukter også veldig godt. 

Kroppsskrubben har jeg fått i bursdagsgave, men den er helt herlig og gir kroppen masse glød og fuktighet! Jeg elsker å skrubbe kroppen min, og pleier alltid å gjøre det i dusjen. Det er viktig å fjerne døde hudceller, og i tillegg gir det en deilig følelse! 

Har dere noen favoritter dere vil dele?


2 kommentarer


Henriette Celin

12.04.2016 kl.14:29

Den body spray´en fikk jeg lyst å sjekke ut ^^

Honey Bronze virker også interessant (:

Ellers fine favoritter!

Vilde

30.04.2016 kl.13:10

Har du Honey Bronze i fargen Honey Kiss eller i Golden Honey?

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no