Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

vinn gaver fra becksöndergaard


    Skrevet 14.04.2016 klokken 15:30


En av mine nye favoritter når det kommer til koseklær, er denne deilige og myke genseren fra Becksöndergaard. Den er helt fantastisk! Og nå har jeg vært så heldig å få lov til å dele ut to stykker til mine kjære lesere! Hvor gøy er ikke det? 

....Og ikke bare det, men det følger også med en søt notisblokk og en sovemaske i silke. Denne sovemasken er perfekt for meg, jeg er ikke helt sikker på hvor mange jeg har fra før av, men det var ihvertfall på høy tid å få seg en ny en. 
Det eneste dere trenger å gjøre for å delta i konkurransen, er å fortelle meg om din perfekte kosekveld! Husk å markere kommentaren med mail og ditt hele navn! 
Jeg trekker to heldige vinnere i løpet av helgen :-) Lykke til! 


17 kommentarer


Emilie Eriksen

14.04.2016 kl.15:38

Den perfekte kosekvelden for meg er rett og slett for meg selv, i sofaen med et godt pledd og en av favorittseriene mine på macen. Og noe god mat, snacks og Pepsi Max. Og snus.

Emilie Eriksen, emieriks@msn.com

Jeanett

14.04.2016 kl.15:55

Den perfekte kosekvelden for meg er kun meg selv og meg, en stor flaske pepsi max, noe skikkelig godt til middag - og gjerne en pose med yndlings smågodtet. Sammen en skikkelig klissete jentefilm. Kall meg sær, men en slik kveld løser alt.

Men det skal også sies at jeg ikke sier nei takk til en kosekveld med kjæresten, eller bestevenninnen, en god italiensk pizza og et stort glass rødvin.

Jeanett Kjærnes, jeanett_k92@hotmail.com

Mona Angelica Broch

14.04.2016 kl.16:00

En kosekveld innebærer pysj eller joggebukse, en god serie på tv, sjokolade og en kopp te eller ett glass rødvin, gjerne alene eller sammen med kjæresten. Og en ansiktsmaske på er prikken over i'en :)

Kine Larsen

14.04.2016 kl.16:00

For meg er den perfekte kosekveld en god middag, med noe god drikke til, og enten en bra film eller bare masse dessert etterpå :)

Henriette Celin

14.04.2016 kl.16:09

Den perfekte kosekveld består av selvpleie, en film/serie eller to, og noe god mat og drikke. Filmen/serien bør helst være komedie eller en god gammel chick flick. Det får alltid humøret på topp!

Henriette Celin Johannessen

Henriettecelin@hotmail.com

<3

Jenny

14.04.2016 kl.16:47

Den perfekte kosekvelden, om jeg er heldig, er først en tur ute i fint vær/fin kveldshimmel med kjæresten, etterfulgt av en god middag med levende lys og vin + film med litt snacks/godt i sofaen etterpå.

Mari Heien

14.04.2016 kl.18:41

Den perfekte kosekvensen for meg er å invitere noen jeg er glad i hjem til meg, kose oss på kjøkkenet med å lage en god middag, for deretter å spise enda mer godt til dessert foran tv'en med en bra film eller serie. Helst komedie slik at vi bare kan le og tenke på alt annet enn en stressende hverdag.

Marie Andersson

15.04.2016 kl.02:52

Den perfekte kosekvelden for meg er å ta seg en lang tur langs Mjøsa, for å så komme inn og gjøre litt yoga :) etter det er å ha god mat og legge på en god ansiktsmaske og se en god serie, og selvfølgelig ha på masse duftlys! Og for å avslutte hele kvelden er å ta seg en god og varm dusj der jeg har egenpleie med å lavere neglene osv, så når jeg har fått lagt meg i sengen leser jeg boken min :) og sånne kvelder liker jeg å være helt alene og uten telefonen min for å få helt ro i en ellers hektisk hverdag :)

Fride

15.04.2016 kl.08:40

Den perfekte kosekveld er en dag midt i uken, gjerne onsdag - lillelørdag :-)

Denne kvelden er jeg kledd i koseklær, jeg har lagd koselig stemning rundt meg - levende lys :-)

Jeg har kjøpt inn kosemat, gjerne litt av alt - oppkuttet frukt og bær, mørk og lys freia sjokolade, vin og vann :-)

Jeg liker å kose meg med en norsk serie, skam passer perfekt :-D Da koser jeg meg!

Marianne Eriksen

15.04.2016 kl.12:14

Den perfekte kosekvelden er i armkroken til min kjære med en film eller serie på skjermen og mini som sover søtt på rommet sitt

Marie

15.04.2016 kl.14:53

Ser for meg flere typer perfekte kosekvelder. Det kan både være rolig alenetid med mat, altfor mange forsøk på å slikke meg på albuen, og hvert fall for mange forsøk på å bytte ansikt med alt fra magasiner til kosebamser på snapchat. Eller det kan være drinker på et lite og intimt sted med venninner, hvor praten starter med hvordan det går i jobb/studiene og ender med å mimre fra tidligere opplevelser, for så å vri seg over til gutter, kjærester og singellivet (selvfølgelig, alle vet det ender opp med det etter hvert).

Akkurat nå kunne jeg ønsket meg en god, hjemmelaget middag jeg allerede har gledet meg til hele dagen, litt vin i glasset, en deilig dessert (gjerne kombinasjon sjokolade/peanut), og avslutte det hele med (en eller flere) koselig, romantisk og forferdelig klissete jentefilm med en megadigg fyr i. I nytt sengetøy og myke koseklær. Og selvfølgelig de lodne ullsokkene jeg aldri klarer å kvitte meg med.

Maia Risdal Haugland

15.04.2016 kl.16:25

En perfekt kosekveld for meg er å komme hjem til mamma og pappa en helg og bare sløve på sofaen, prate og le! En annen variant er å få jentene på besøk, drikke vin og snakke om alt mellom himmel og jord :-)

ragnhild nilsen

15.04.2016 kl.21:22

Når jeg behøver å koble av og glemme alt så er det eneste som fungerer å dra på stranda like før sola forsvinner og tenne bål sammen med kjæresten min. Det finnes ikke noe koseligere enn å tulle seg inn i et ullpledd og lene seg inn i armkroken til gutten min, samtidig som verden forsvinner. Puste inn frisk sjøluft samtidig som bårene slår mot stranda, og bålet krakler. Det er så fint, for vi kan snakke om alt mellom himmel og jord, eller ikke si noe i det hele tatt. Bare eksistere sammen. Det er verdens beste kosekveld for meg ihvertfall!

Ragnhild E Krage

16.04.2016 kl.23:03

Perfekte kosekveld for meg er med søstra mi der vi sitter med masse dyner og puter. Snacks er med og filmen er på. Det er alltid koselig å dele kvelden med gode venner eller familie. Det er viktig å ta seg tid til å slappe av og puste ut. ❤

Pernille

17.04.2016 kl.10:15

For meg er den perfekte kosekveld å ta et langt bad, egenpleie etterfulgt av å hoppe i joggedressen, dra dynen ut på sofaen, fylle glasset med noe godt og sette på favorittserien med tente stearinlys rundt meg☺️

Astrid

17.04.2016 kl.13:44

Den perfekte kosekvelden for meg er å komme hjem fra en svett treningsøkt, ta en etterlengtet dusj for så å spise pizza foran en bra film. Selvfølgelig hører kjæresten, et glass med iskald pepsi max og tente stearinlys med i dette bildet ;-)

kristine

17.04.2016 kl.16:56

Den perfekte kosekveld for meg er i armkroken til kjæresten, helst bare i undertøy under er varmt pledd. Hud mot hud er det beste som finnes! Så spiser vi hjemmelaget italiensk pizza og deler en flaske rødvin i sofaen og ser på en film som får oss begge til å le til magekrampen tar oss, eller en god spennende film. Etter filmen blir vi liggende i sofaen og kysse og prate mens han stryker meg gjennom håret og på ryggen.

åh, nå savner jeg kjæresten min...

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no