Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

sol ute, sol inne


    Skrevet 22.04.2016 klokken 10:41


Nå som det snart nærmer seg sommer, er noe av det viktigste, ihvertfall for meg, å forberede huden. Jeg er som dere sikkert har sett, veldig lys i huden og har lett for å bli litt brent når jeg er ute i solen. I mine øyne har jeg allikevel en ganske sterk hud, og pleier som regel å få litt farge, spesielt på magen og lårene. Mitt største ønske er jo å få en så dyp brunfarge som de fleste brunetter får, men det er ingenting å gjøre med det, og da får jeg heller gjøre det beste utifra det jeg har! 

Det er ingen hemmelighet at jeg har solt meg mye, både inne og ute. Jeg må også legge til at jeg nesten aldri har brukt solkrem, men ettersom jeg har blitt litt eldre og heldigvis litt klokere når det kommer til dette med solskader, har jeg skjønt hvor viktig det er å faktisk beskytte seg selv når man er ute i solen. Derfor tenkte jeg å gi dere noen enkle tips til hva man kan gjøre for å beskytte seg selv, og samtidig bevare fargen. Jeg har noen små produkter jeg bruker, og som gjør at jeg overlever sommeren. 


/sponset

Solkrem
Et av de viktigste produktene er vel solkremen. Biotherm sin solkrem for ansiktet er utrolig bra, den trekker raskt inn og kan brukes under sminke. Det er like viktig å bruke solkrem i ansiktet som resten av kroppen, kanskje viktigere i mine øyne, så husk det neste gang du går ut! Og det gjelder selvfølgelig hele året, også. 

Betakaroten 
Det er alltid like viktig å tenke på det som skjer inne i kroppen vår, og det å ta betakaroten en gang daglig, gjør faktisk underverker! Vi kan få i oss mye betakaroten gjennom mat, men for meg som ikke tåler alle typer grønnsaker, er dette en veldig fin erstatning. En pille daglig hjelper til å forebygge solbrenthet, du kan få en dypere brunfarge, og du beholder fargen lenger. Jeg vil også meddele at akkurat dette produktet er sponset, men at det ikke er grunnen til at jeg anbefaler det. Betakaroten har vært noe jeg har brukt i alle år, og det er ganske utrolig å se hvilken forskjell det utgjør. Jeg begynte på disse pillene fra Good for me for noen uker siden, og jeg kan allerede se forskjell. Du kan kjøpe disse her.  

Aftersun

Det finnes vel egentlig ikke noe mer forfriskende enn å smøre seg inn med en deilig og fuktighetsgivende krem eller olje etter at man har ligget en dag i solen. For meg er det å påføre kroppen fuktighet kjempeviktig, og derfor har jeg alltid en flaske med aftersun i vesken min. Denne aftersun oljen fra Vichy er helt fantastisk, og absorberer raskt på huden. Den er absolutt ikke klissete eller fet, og etterlater huden deilig og myk. Det som er så fint med denne, er at du faktisk kan bruke den i dusjen også. 

Fuktighetskrem 
Denne fuktighetskremen fra Elisabeth Arden har vært min favoritt i mange, mange år, og det finnes mange grunner til det! Ikke bare er den helt nydelig å bruke på huden, med små honningkuler som gir huden fuktighet. Den lukter også så deilig, og hver gang jeg bruker den, lukter jeg så godt at folk spør hva jeg har på meg. Det er helt sant! Den er kanskje parfymert, men absolutt en sikker vinner hjemme hos meg. For dere som er mye ute og reiser, selges den billigere på taxfree. Den holder i evigheter også! 

...Jeg håper at dette var noen fine tips! Jeg kommer til å skrive mer om soling senere, så det er bare å spørre om dere har noe spørsmål :-) I mellomtiden kan dere jo gi meg noen tips til produkter også, hvis dere har noe på hjertet! Ha en fin dag videre :-) 


2 kommentarer


Henriette Celin

22.04.2016 kl.10:46

Flotte produkter! Solkrem er viktig ja, og da helst en som ikke lukker porene (:

Fuktighetskremen virket bra ^^

V

22.04.2016 kl.22:40

Hei Nora!

Har sendt deg en mail ang. å slette en tidligere kommentar, kunne du gjort det tror du? :)

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no