Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

20% på de beste hårproduktene


    Skrevet 12.05.2016 klokken 15:12


Et av mine favorittmerker innen hårpleie er som tidligere sagt Björn Axèn og for litt siden fikk jeg bli med på en utrolig inspirerende frokost med en fra det fantastiske teamet som holder til i Sverige. Produktene er veldig gode, har kvalitet og har i tillegg en ganske rimelig pris - vil ihvertfall jeg si! 

Nå har Ellos faktisk salg på disse produktene, og du kan få 20% rabatt på absolutt alt fra Björn Axèn! Her er det bare å hamstre masse, det skal ihvertfall jeg gjøre! Du kan trykke her for å komme direkte inn til siden. 

I den sammenheng har jeg plukket ut noen av mine favoritter, og jeg håper at dere tar en nærmere titt på dem. Alle er virkelig å anbefale om du vil ha et sunt og mykt hår, eller en god styling. Dette er en serie for de med litt tykt hår. Alle produktene gjør håret mykt, glansfult og gir volum. De gir også mye fukt, og reparer håret for slittasje og skader. Nå har jo ikke jeg så slitt hår siden jeg aldri bruker noe varmebehandling eller produkter, men herregud så mye denne hjelper uansett! Håret blir silkemykt, og lukter deilig. Jeg bruker hårmasken rundt en gang i uken, og da masserer jeg det inn i rent og vått hår, og lar det være der i ca. 10 minutter. Hårmasken kan du finne her. 


/sponset

Et av mine virkelige favorittprodukter til håret gjennom tidene har vært disse oljene som man smører inn, og som gjør håret helt mykt og glansfult. Denne oljesprayen er ikke et untak, og i tillegg lukter den helt herlig! Denne oljen gjør det også lettere å gre håret, beskytter mot varmebehandling og reparerer slitte tupper. Den har også UV-beskyttelse, noe som passer bra nå som det snart er sommer. I mine øyne er dette det perfekte produkt! Du kan finne den her.  

Hårspray er noe jeg aldri bruker, med mindre jeg skal pynte meg noe helt sykt. Allikevel ble jeg veldig overrasket da jeg testet denne for gøy, for den er virkelig god og jeg kan fortelle dere, med hånden på hjertet, at den holder lenge! Veldig god for dere som bruker hårspray. 

...Jeg håper dette var litt til hjelp, og at dere utnytter sjansen med å få så stor rabatt på disse fantastiske produktene! Har dere prøvd noen av dem før? 


4 kommentarer


sskaug

12.05.2016 kl.15:22

Bra produkter det! :)

nora alba

12.05.2016 kl.15:22

sskaug: Ja, ikke sant :)

Henriette Celin

12.05.2016 kl.16:13

Har selv hatt en hårkur av det merket og var veldig fornøyd ^^

Herlig med rabatt!

nora alba

13.05.2016 kl.11:57

Henriette Celin: ikke sant! så fint å høre at du også er fornøyd :)

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no