Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

happy green morning


    Skrevet 13.05.2016 klokken 10:35


God morgen kjære lesere! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har på følelsen at dette kommer til å bli en fantastisk dag! Den har ihvertfall startet utrolig bra, og jeg håper det fortsetter slik. 

I dag våknet jeg til et litt overskyet vær, men det gjør absolutt ingenting - det er faktisk utrolig deilig å slippe den varme solen for en gangs skyld. Som vanlig startet jeg dagen med en boks iskald NOCCO, herregud så mye det har å si for meg. Dagen blir liksom ikke den samme uten denne deilige drikken. I tillegg inneholder den BCAA som bidrar til en raskere restitusjon og en forbedret muskelreperasjon. Ikke bare det - den er helt kalorifri og sukkerfri. Smaken av pære er min favoritt, da den er mye friskere og bedre enn de andre. Den inneholder også koffein, og derfor er denne et must for meg hver eneste dag! Har dere drukket denne før? Er du en som meg som liker å starte dagen med denne? Her kan du få rabatt på et helt brett! 

Jeg har også allerede fått tatt en sjapp økt med mitt nye treningsbånd, som ikke har så stor motstand, men som allikevel gjør at det svir skikkelig i både armer og ben! Det er deilig å starte dagen med noen enkle og lette øvelser hjemme, og heller fokusere på tunge løft senere på dagen, på et treningsstudio. Jeg bruker dette båndet så og si hver eneste dag, og man merker raskt resultater. Den er også super for rumpeøvelser! Nå får jeg se å komme meg litt ut i finværet! I dag har jeg en del å fikse, spesielt siden alt er stengt frem til syttende mai! Da gjelder det å planlegge bra. Det var rimelig flaks at jeg fant ut at bunadskoene mine var ødelagte tidligere denne uken, og i dag, i siste liten, skal jeg hente dem hos skomakeren. Da blir det bunad i år også, da! 


3 kommentarer


Henriette Celin

13.05.2016 kl.10:56

Så godt det så ut! og herlig med en treningsøkt på morgenen ^^

Ha en fin dag videre (:

nora alba

13.05.2016 kl.11:57

Henriette Celin: i lige måte :)

Henriette Celin

13.05.2016 kl.12:08

SV: Takker ^^

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no