Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

jeg tester ut grandiosa fullgod


    Skrevet 15.05.2016 klokken 15:56


Som den store matelskeren jeg er, som i tillegg elsker å teste ut nye produkter, måtte jeg selvfølgelig prøve den nye pizzaen til Grandiosa som har fullkornsbunn og som inneholder mindre enn 600 kalorier. Som sagt har jo Marius og jeg vært på en streng diett i det siste, og derfor kunne det ikke vært en bedre tid å komme med denne! Jeg er faktisk positivt overrasket, og jeg gleder meg til å fortelle dere mine meninger. 
Først vil jeg bare si at jeg er superglad for at de har kommet med denne, som er kjempesunn samtidig som den smaker usunt. Jeg elsker pizza, og selvom jeg ikke er så veldig glad i Grandiosa i utgangspunktet, så synes jeg allikevel at det er utrolig godt gjort! 

Bunnen er veldig tynn, noe som gjør at jeg ikke ble så mett. Dette er en porsjonspizza, men for mennesker som spiser en del er det litt lite mat. Jeg klarte fint å få i meg to stykker. Vi prøvde å legge ekstra ost og kjøtt på, og det fungerer kjempebra om man vil ha litt mer. 

Nå er jeg svært kresen på kjøtt og spesielt kylling, og frosne kyllingterninger er absolutt ikke noe jeg er glad i, så for min del kunne de kanskje hatt noe annet, eller en med bare grønnsaker. Når det er sagt så smaker fyllet utrolig godt, og med ekstra ost på, smakte jeg ikke kyllingen. Fyllet er krydret og smakfult til å være en frossenpizza, som inneholder blandt annet bakt paprika og søt chili. Det kunne kanskje vært litt mer ost på, men....

Alt i alt er vi begge storfornøyde med denne, og har allerede spist mange hver. Det er kanskje ikke akkurat sunt å spise denne ofte, men for en som teller kalorier og som bryr seg om proteiner, fett og karbohydrater er den faktisk et bra måltid. Jeg kunne aldri levd på pizza, men vi kommer absolutt til å spise den i helgene eller når jeg ikke orker å lage noe. 

En hel Grandiosa Fullgod inneholder: 
541 kcal
11 g fett
70 g karbohydrater 
8 g kostfiber
35 g proteiner

....
I mine øyne er det alltid bra å lage mat selv fra bunnen av, men jeg vil virkelig anbefale dere å prøve denne ut! Med en deilig salat ved siden av kan det jo bli en rask og enkel middag :-) jeg brukte litt mager kesam og chiliketchup på toppen, nam!Har dere smakt den? 


4 kommentarer


Henriette Celin

15.05.2016 kl.16:26

Nei, men fristet! Herlig at det er mindre kalorier i den (:

16.05.2016 kl.23:43

Hvor mange kalorier spiser du på en dag?

Stian

03.06.2016 kl.21:13

Hvilken butikk har du kjøpt denne? Finner den ingen steder 😑

nora alba

04.06.2016 kl.14:17

Stian: meny :)

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no