Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

in my boyfriends shirt


    Skrevet 18.05.2016 klokken 15:13


God dag alle sammen! Tenk at syttende mai allerede er over, og at det er ett år til neste gang...og herregud, som gårsdagen fløy forbi! Jeg kan ikke skjønne hvor timene ble av, og plutselig lå jeg i sengen og klar for å sove. Det var uansett en super feiring, med mye god mat, drikke og venner. Det blir som alltid mye gåing i byen, og derfor skal jeg prøve å la føttene mine hvile mest mulig i dag.

Jeg var heldigvis så smart å ta meg fri i dag, og det angrer jeg ikke ett sekund på! Jeg har bare ligget i sofaen min i hele dag og spist mat, sett på film og kost meg i Marius sin store skjorte. I dag orker jeg verken å sminke meg, ta på meg finklær eller i det hele tatt røre meg. Takk gud for sånne dager!Jeg skal skrive mer om selve feiringen etterpå, å gå igjennom over 500 bilder er ikke så fristende akkurat nå....Men - jeg håper dere alle koste dere masse og hadde en super feiring :-) 


Én kommentar


Henriette Celin

18.05.2016 kl.16:18

For en herlig skjorte!

Skjønner godt at du bare vil slappe av i dag, samme skal jeg. Tror jeg, hehe. Kjæresten som har hatt vakt i militæret en stund vil ut, så vi får se. Skal hvertfall slappe godt av til i kveld ^^

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no