Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

rosetta bakery


    Skrevet 25.06.2016 klokken 00:23


Det er kanskje ingen hemmelighet at jeg har en spesiell svakhet for bakerier, og hvem har uansett ikke det? Jeg jobber jo på et bakeri selv, og selvom jeg går fort lei av alt, er det alltid veldig interressant å se hvordan det er i andre land. Her i Miami er det hundrevis av restauranter og spisesteder, men jeg har faktisk ikke sett så mange bakerier. Uansett, rett utenfor hotellet vårt ligger Rosetta - et italiensk bakeri med de deiligste bakevarer. En dag vi kjørte forbi var det kø helt ut i gaten, og derfor bestemte vi oss for å teste det ut neste dag. 

De som jobber der var kjempehyggelige, lokalet er kjempefint og bakevarene er nydelige! Vi spiste et rundstykke hver som kun inneholdt en bestemt type skinke, og for oss nordmenn høres det veldig kjedelig ut, men herregud, det var så godt! Brødet var som en bolle/burgerbrød, helt ferskt, og luftig og godt. Det var også mange forskjellige typer med masse forskjellig skinke. 




Prisen var kanskje som Norge, men jeg kan love at du får verdi for pengene! Vi kommer garantert til å komme tilbake! Kakene frister også mye, så kanskje det blir det neste gang. 


2 kommentarer


Henriette Celin

26.06.2016 kl.12:26

Å, så mye godt! koselig å gå på slike bakerier :-D

Marlene Nilsen

26.06.2016 kl.19:03

NAM!

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no