Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

hjemme igjen


    Skrevet 02.07.2016 klokken 15:42


Ja folkens, da har vi allerede kommet hjem igjen til Norge! Tiden i Florida har fløyet fra oss, og vi har kost oss så mye at dere skulle bare visst! Det var faktisk veldig trist å kjøre fra Miami og til flyplassen, levere fra seg den fine bilen og tenke at vi skulle hjem igjen. Vi skulle gjerne vært der i to uker til. 

Før vi dro til flyplassen dro vi innom stranden, og ble liggende der i nærmere to timer. Etterhvert så jeg at jeg hadde blitt litt rød på beina, og da jeg satte meg på flyet, innså jeg at jeg hadde blitt helt sinnsykt solbrent. Leggene og føttene mine hovnet opp, og jeg klarte såvidt å sitte stille på flyet. Vi måtte også mellomlande i København, noe som gjorde hjemreisen enda lenger. Herregud, for en slitsom tur! Nå har jeg ligget rett ut siden vi kom hjem, med beina fulle av både aloe vera og hydrokortison, og de blir altså ikke bedre. Jeg har aldri vært så solbrent før, og jeg har aldri blitt solbrent på beina! Er det noen av dere som har noen tips til hva man kan gjøre? De er helt hovne, og når jeg tar på dem, kjennes det ut som.....ja, jeg vet ikke. Sprøstekt hud. Haha! ....Uansett, i dag skal Marius i bursdag, så jeg har endelig tid til å være alene og fikse mine egne ting. Blogge og slappe av. Etter så mye gøy er det kanskje lett å bli litt rastløs, men jeg skal nok klare å kose meg alene. Orange is the new black har jo kommet med en ny sesong nå, så jeg har jo masse å gjøre fremover! 

Jeg har også tatt utrolig mange fine bilder til dere fra turen, og jeg gleder meg til å vise dere alt! Jeg har hatt en så fin ferie at det er umulig å beskrive det, og vi har opplevd så mye spennende! 

Ha en superfin lørdag videre :-) 


3 kommentarer


Snippen

02.07.2016 kl.18:04

Så utrolig fint bilde :D Håper du har en god helg! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Kristin

02.07.2016 kl.19:23

Skjedde meg også for to år siden i Tyrkia. Lå en hel dag inne på hotellrommet og sov. Hadde ikke sjans til å røre på meg! Det gikk heldigvis over etter et par dager med masse fuktighetskrem osv. Men hvis det ikke blir bedre så burde du sjekke det ut. Jeg fikk beskjed om at jeg hadde fått en kraftig forbrenning..

03.07.2016 kl.00:41

Smør naturell yoghurt, funka for meg :)

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no