Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

verdens beste selvbruning


    Skrevet 22.09.2016 klokken 13:17


Nå som høsten begynner å komme og det snart nærmer seg den tiden på året hvor vi blir blekere og trøttere, har jeg veldig lyst til å dele noe med dere! Det er ingen hemmelighet, i hvert fall ikke for dere som har fulgt meg lenge, at jeg har vært dronningen av selvbruning. Da jeg begynte å blogge sprayet jeg meg daglig, og jeg ble rett og slett deprimert av å være blek. Ikke at det er noe å skryte av, poenget er i hvert fall at jeg har testet det meste av selvbruning som er på markedet, og derfor vet godt hva jeg snakker om. Det finnes så utrolig mye dårlig, og det meste er rett og slett overpriset.

I min eldre tid har jeg prøvd å holde meg unna selvbruning, men jeg pleier allikevel å bruke det når jeg skal noe spesielt eller gå i noe lettkledd. Jeg er født med en lys og sensitiv hud, noe som gjør at jeg ikke blir så brun hvis jeg soler meg, og derfor blir det ekstra fristende å ty til selvbruning. Jeg har alltid brukt spraytan fremfor mousse eller krem, og grunnen er at det blir mye jevnere og finere, i hvert fall for meg. i tillegg slipper du å bruke hendene for å smøre det utover.

Uansett....i våres kom jeg over et helt, helt fantastisk produkt som jeg så gjerne vil tipse dere om. Det er spraytan fra merket "Le Tan" som jeg faktisk aldri hadde hørt om før, så det var bare flaks at jeg bestilte denne hjem.

Grunnen til at jeg elsker denne spraytanen, er rett og slett fordi den gir farge med en gang. Det er ikke en farge som går vekk i vann, så den holder lenge - opptil flere dager uten å gi skjolder. Når du sprayer får du en glød, og på flasken kan du se tiden for gradene på brunfargen. Jeg har pleid å spraye meg med denne etter en dusj og samme dag som jeg skal ut. Fargen blir mørkere og mørkere, og hvis du ikke vil ha den så mørk, kan du bare dusje deg etter hvert.

Den er også laget med grønne pigmenter, som for eksempel St. Tropez sine, slik at du ikke får en oransje farge, men dypere brun. Det som er det beste av alt er at den ikke har den vanlige selvbruningslukten, men en veldig god og mild lukt. Det gjør derfor at du ikke må dusje før du drar videre!Den er også veldig drøy i bruk og holder derfor kjempelenge! Prisen er latterlig lav, og den kommer innen noen få dager. Jeg er litt usikker på om du kan kjøpe den i butikk! Mitt favorittprodukt var før St. Tropez, men siden prisen er på rundt 500 kroner, kjøpte jeg den sjelden. Denne er faktisk like bra, hvis ikke bedre, og den koster kun 169,-.
Du finner produktet her.  De har fått inn flere produkter også, og jeg anbefaler å sjekke alle ut! Perfekt for mørke høstdager og julebord sesongen :)


4 kommentarer


R

29.09.2016 kl.15:18

*vurderer å kjøpe..* bruker du denne i ansiktet også? :-)

nora alba

29.09.2016 kl.15:42

R: ja, noen ganger! hvis jeg føler meg veldig blek eller ikke orker sminke:) men vanligvis ikke! anbefaler den virkelig!

R

30.09.2016 kl.11:55

Okei, tusen takk:) Har du prøvd samme type, bare den større versjonen? "Fast Tan Deep Bronze Glow" heter den. Hva er evnt forskjellen?

nora alba

30.09.2016 kl.16:34

R: nei :( dessverre.... glow er kanskje litt mindre farge? jeg aner ikke! prøv!

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no