Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

den beste kvelden i året


    Skrevet 16.10.2016 klokken 21:23
Ja, da er vi inne i oktober alt, og det er ikke lenge igjen før min favorittkveld er her! Nemlig Halloween! Herregud, jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker Halloween, og jeg legger absolutt alt for mye jobb, penger og tid i å finne det perfekte kostyme. Er det noe jeg alltid har likt, er det å kle meg ut, sminke meg og bli til noe annet. Jeg synes alt som innebærer å være en annen karakter er gøy, og det er faktisk noe jeg kunne drevet med. Altså, å kle ut andre! 

I fjor var jeg egentlig bare en blodig jente med parykk og linser, men det ble allikvel veldig bra, med et stort sår og store, falske lepper. Gøy, gøy, gøy! Det trenger faktisk ikke være så vanskelig eller dyrt for å lage et bra kostyme! I år har jeg tenkt veldig lenge, og prøvd meg på fler ting. Det er jo ganske teit egentlig, for vi skal jo ikke akkurat være på en rød løper med masse mennesker, men jeg synes allikvel det er gøy å dra den helt ut, og gjøre det 100% fullført! Nå har jeg endelig bestemt meg for et kostyme, men hva det er er helt hemmelig! Den beste delen med et halloween kostyme er jo at man ikke røper hva man skal være før man kommer på festen! Er dere ikke enige? Uansett...jeg har bestemt meg for at jeg er relativt ferdig med å være enten skummel eller sexy, og er klar for å ta det litt lenger. I år vil jeg ikke være noen av delene, for det er jo det 99% av alle jenter er. Man kan jo være hva som helst i hele verden, så hvorfor velge noe så enkelt? Nei, dette blir veldig bra, dere!

Uansett....jeg gleder meg veldig, veldig mye, og jeg skal komme med masse morsomme halloween tips til dere i løpet av denne uken! Har dere bestemt dere for et kostyme enda? :-) 


2 kommentarer


Sunniva Skaug

16.10.2016 kl.21:48

Kos med Halloween. :) (delta gjerne i ukens blogg)

Lilli

16.10.2016 kl.23:08

Spennende :)

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no