Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

mine halloween favoritter


    Skrevet 20.10.2016 klokken 13:17


Det er ingen hemmelighet at jeg ikke kommer til å røpe mitt halloween antrekk, men det betyr jo ikke at jeg ikke kan gi dere tips til andre kostymer! For noen uker siden, men jeg desperat lette etter et kostyme, fant jeg en kjempebra nettside som faktisk har det meste du trenger for en vellykket halloween fest! De selger alt fra kostymer og tilbehør til dekorasjon og andre nyttige ting, så jeg anbefaler virkelig å klikke seg inn der for å finne noe gøy! Prisen er heller ikke gæren, og de leverer veldig fort! Trykk dere inn på siden her for å titte mer!

Her har jeg funnet mine favoritt kostymer! Dritkule, ikke så altfor kompliserte men allikevel veldig gjennomførte! Jeg skulle gjerne vært noen av disse selv :-) Husk at de også selger alt av sminke, parykker og tilbehør til de forskjellige karakterene!


Lady Gaga/her  Baywatch/her  FBI/her  Pilot/her


Død brud/her  Gresk Gudinne/her  Wonderwoman/her  Sandy/her

Hvem ville dere valgt?:-)


2 kommentarer


Linn

21.10.2016 kl.16:50

Som om FBI-agenter går kledd sånn, ler meg ihjel! Om å gjøre å lage sexy-versjoner av alt, jeg er tydeligvis for gammel for Halloween :p Likte den døde bruden best, litt blod og gørr må det være.

nora alba

21.10.2016 kl.20:48

Linn: haha, ikke sant! jeg er enig, som sagt så er jeg lei av sexy-kostyme på halloween! det er jo så mye annet gøy man kan være :)

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no