Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

jentekveld med wella


    Skrevet 17.10.2016 klokken 14:48


I forrige uke ble jeg invitert til en intim og eksklusiv jentekveld sammen med Wella. Det ble en skikkelig vellykket kveld, og jeg koste meg så masse med alle de herlige jentene som var der! Og ikke nok med det - jeg ble hentet hjemme i Sandvika av en privat sjåfør som kjørte meg helt til Nydalen. Hvor utrolig snilt er ikke det, da? Jeg som alltid synes det er så dritt å bo så langt unna "alt". Det satte jeg virkelig pris på, altså. 

Vi ble møtt i døren med prosecco, og jeg som ikke skulle drikke så mye etter turen i Stockholm, klarte selvfølgelig ikke å holde meg unna. Ihvertfall ikke når de hadde leid inn en bartender fra Himkok, et av de beste drinkstedene i Oslo, for å lage gratis drinker til oss. Da er det rett og slett umulig... 

Det var også mange frisører fra Wella som var der for å style oss, og jeg ble fornøyd med mitt hår! Jeg har jo verdens kjedeligste hår egentlig, så alt andre gjør med det gjør meg så og si fornøyd! Uansett, disse deilige og naturlige krøllene passet meg perfekt, og hun frisøren jeg hadde var i tillegg veldig dyktig og hyggelig å snakke med. Hun forstod akkurat hva jeg ville ha, og ga meg det! 


Søte Astrid og meg! Jeg hadde det bra altså, selvom jeg ikke ser så glad ut....Vi fikk også servert deilige salater! Jeg tok selvfølgelig den med chevre og rødbeter! 


...Også sang Omar for oss! Herregud, for en fin stemme han har! Det var ikke mange falske toner der, og i tillegg er sangene så fine. Takk for en fin opptreden :-) 


2 kommentarer


iselinslund

17.10.2016 kl.15:22

Artig :)

Hedda Egerdahl

20.10.2016 kl.11:25

Så gøy :D

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no