Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

gullhår


    Skrevet 21.10.2016 klokken 21:26
Endelig er det helg! Det føles nesten som at det var lørdag i går, så denne uken har faktisk bare flydd forbi! I morgen har jeg fri, og på søndag skal jeg få familiebesøk, noe jeg gleder meg veldig til! 

Etter jobb i dag sov jeg så lenge, og da jeg våknet trodde jeg at det var en ny dag. Det er så ekkel følelse, har dere noen gang opplevd det? Jeg har jo verdens beste sovehjerte, så jeg kan sove i timesvis etter jobb om ingen vekker meg. Men på en annen side, nå er jeg ihvertfall uthvilt! Nå sitter jeg alene hjemme og blogger med høy musikk stående på, og skal straks ta noen små treningsøvelser på stuegulvet, siden jeg ikke rakk Elixia... 

Ellers har jeg prøvd ut et produkt som gjør håret litt kaldere, og jeg skal fortelle dere om det litt senere. Jeg fikk ikke så veldig stor effekt, men jeg gleder meg til å bruke den igjen for å se om det blir bedre da. Jeg elsker hårfargen min, men allikevel synes jeg den er litt for varm til tider! 

Jeg ønsker dere en fantastisk fredagskveld og helg! Kos dere masse i høstværet :-)


3 kommentarer


Katarina

21.10.2016 kl.21:39

For et nydelig hår du har!

Ha en fantastisk fredagskveld videre du også :)

iselinslund

21.10.2016 kl.22:01

Kjempe fint hår :)

Siri

27.10.2016 kl.09:56

Wow, utrolig fint! :) Kan du gi meg noen tips til å få sunt og langt hår? Sliter med å slutte å bruke føner/krølltang, da jeg synes det blir så flatt..

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no