Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

en tur i det fjerne


    Skrevet 02.11.2016 klokken 17:38
For en deilig høstdag dette har vært, dere! I dag begynte jeg ekstra sent på jobb, og det føltes så godt å endelig få sove litt lenger enn vanlig. Og ikke bare det, men solen har jo skint i hele dag, og det er jo helt fantastisk med slike dager i begynnelsen av november. Jeg har hørt at det snart skal begynne å snø, men det har jeg ingenting imot! Det er alltid koselig med snø, selvom det bare varer i noen timer, før man begynner å irritere seg over alt fra våte sko til glatte veier. Jaja, vi nordmenn altså!

Etter jobb i dag bestemte jeg meg rett og slett for å ta en liten gåtur i det fine været. Jeg er egentlig et skikkelig naturmenneske og elsker å være ute, men det er allikevel noe jeg gjør altfor lite. Og siden jeg verken har lappen eller månedskort, ble det selvfølgelig Kalvøya denne gangen også! Jeg steamet meg litt melk med kanel og honning, og satte i vei!

Det var så fint med rosa kveldshimmel og gult løv på bakken, og i tillegg møtte jeg en gammel og god venninne som gikk tur med hunden sin. Jeg fikk de til og med på en runde til! Det var så koselig å være med henne igjen! Nå har jeg nettopp kommet meg hjem, og tenker å begynne på middagen snart. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal lage, jeg har 22 kroner på kortet og det jeg har hjemme er 1 pose frossen spinat, 1 boks brune bønner og noen tortillalefser. Det skal bli godt, det! Marius skal ihvertfall spise fiskepinner og makaroni, så dette har blitt rene luxushjemme, skal jeg si dere. 

I morgen har jeg fri igjen, og jeg har laget masse morsomme planer som jeg ser frem til :-) Ha en strålende kveld videre, dere!


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no