Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

en helaften med foodora


    Skrevet 10.11.2016 klokken 12:25


For litt siden var jeg som sagt på en liten rundtur i Oslo sammen med noen andre jenter, for å teste ut tre forskjellige restauranter i forbindelse med Foodora. Jeg har vært med på dette to ganger før, og derfor visste jeg hva som ventet meg - en morsom kveld med mye spennende og god mat, hyggelige mennesker og masse inspirasjon! Og det fikk vi selvfølgelig servert denne gangen, også. Det slår jammen meg aldri feil! 

Første stopp var Meatballs, en hyggelig liten restaurant/bar som ligger i sentrum. De har forskjellige kjøttboller, og du kan velge hvilke du vil ha, hvor mange og hva slags tilbehør du vil ha. Vi smakte på alle, og alle var helt himmelske! Jeg mener det, det er de beste kjøttbollene jeg noen gang har smakt, og jeg har snakket så mye om dette stedet i ettertid! Du får all maten i søte små pappesker, og det setter virkelig et unikt rustikk preg på alt. Jeg elsker det! Dessuten var de som jobbet der veldig hyggelige :-) 

Mine favoritter var vegetarbollene, som var friterte, og lammebollene. Og sausene var bare helt....magiske! Dere er bare helt nødt til å dra hit neste gang dere er i nærheten! 
Neste stopp var faktisk vegg til vegg, Freddy Fuego, som er en latterlig bra burritobar. Her kan du få alt fra chips med deilig guacamole, salsa og pulled pork salater, til gigantiske burritos og en deilig kald corona med lime. Her koste vi oss masse! Jeg la også merke til god kundeservice, og alle så glade ut! Sterk mat med ferske og gode råvarer en av favoritt hos meg, så dette falt i smak! Anbefales virkelig om du er glad i mexicansk mat :-)
Så til det siste stoppet - Lucky Bird!  Her var vi så stappa fra de andre stedene, og enda kom det tonnevis med deilig mat. Alt fra friterte kyllinglår med maispurè, søtpotetbåter og spareribs, til mac&cheese og enda mer øl! Amerikansk mat er kanskje ikke det første jeg velger om jeg går ut for å spise middag, men allikevel - etter at vi var i USA i sommer, har jeg fått et helt nytt syn på denne type mat. Det smaker fantastisk om det er laget med kjærlighet, noe det var her! Alt smakte deilig, og det var en perfekt avslutning på kvelden. Så mett har jeg ikke vært på lenge! Stedet var veldig kult og gjennomført, og du føler rett og slett at du er i USA. Dette stedet anbefaler jeg også, særlig om du er keen på litt grisete, fet og god mat etter en lang helg. Nam!

De skrøt også av milkshaken deres, som vi dessverre ikke prøvde siden vi var så mette...men den er nok verdt å prøve om dere skulle være i humør for det :-)


Tusen takk til Foodora, nok en gang, for en deilig og opplevelsesrik kveld! Jeg håper det blir fler. Det er jo alltid like koselig :-) 


Én kommentar


siljefjaren

10.11.2016 kl.19:55

Så mye god mat!

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no