Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

min daglige rutine


    Skrevet 16.11.2016 klokken 22:13


Tidligere i høst var jeg på en deilig og inspirerende frokost med Exuviance, og fikk med meg noen produkter hjem som jeg fikk prøve. Etter denne dagen har jeg kun brukt disse to produktene i ansiktet, og jeg er så fornøyd at jeg vil dele det med dere. Jeg har sett mange forbedringer, huden er mye glattere og finere, og jeg er med andre ord superfornøyd! Det første produktet er et serum som motvirker aldring i ansiktet, jevner ut og gir masse spenst og hudstruktur. Du masserer bare en liten klatt i ansiktet og på halsen morgen og kveld, og lar det virke litt før du tar på andre kremer eller sminke. Jeg bruker Age Reverse Total Correct+Sculpt Serum hver eneste dag, og er kjempefornøyd. Dette serumet er utviklet for hud med tegn på aldring, og forbedrer hudens volum og struktur, og reduserer synligheten av linjer og rynker. Den jevner ut hudtonen og gir ny glød til ansiktet. Det neste produktet er en dypvirkende fuktighetsmaske som man bruker på natten, og man skal heller ikke skylle den vekk! Det er jo så utrolig praktisk! Deep Hydration Treatment er en maske som kombinerer flere teknologier som styrker huden, og nøytraliserer den negative effekten miljøet har på huden vår, som forurensning i luften. Den gjenoppretter hudens smidighet og spenst, og er derfor perfekt å bruke i tillegg til serumet. 

Denne masken bruker jeg 2-3 ganger i uken, og anbefaler ikke å bruke den noe oftere, da har jeg reagert med å få litt småkviser her og der. Den er ihvertfall helt nydelig, og smelter lett inn. 

Det er bare så deilig å ha noen gode produkter til huden sin, det er jo så viktig å ta vare på det ansiktet man har! For meg er hud noe av det viktigste, og jeg gjør alt jeg kan for å holde den fin. Disse to produktene er noe jeg virkelig anbefaler, rett fra hjertet. Det er også fler venninner av meg som har brukt dette merket lenge, og som også forteller at de er superfornøyde! De har jo mange andre kremer også, så jeg får sjekke ut litt fler senere :-) Har dere prøvd noe fra Exuviance før?


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no