Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

mot varmere tider


    Skrevet 21.02.2017 klokken 16:10
God tirsdag alle sammen, jeg håper at dere har kost dere masse i det fine været som har vært i dag. Jeg for min del har ikke det, jeg har nemlig fått streptokokker, og har ligget på et mørkt soverom siden lørdag. Det er jo alltid noe galt, og er det ikke det ene som er det jammen meg det andre. I går var jeg hos legen og fikk penicillin, så formen er kanskje et hakk bedre i dag. Jeg har ihvertfall hatt krefter til å vaske litt klær og lage meg et ordentlig måltid for en gangs skyld, og det føltes deilig. Frokosten i dag ble en stor skål med blåbærsmoothie, og det var akkurat det jeg hadde lyst på. For noen år tilbake var dette omrent det eneste jeg spiste, og jeg har helt glemt hvor godt det er! 

Ellers ble jeg så glad da jeg så solen gjennom gardinene i dag, og for første gang på lenge hadde jeg lyst til å stå opp. Jeg kan føle at våren nærmer seg med stormskritt, og det skal bli deilig med litt varmere tider. Er dere ikke enige? 

Noras blåbærskål 

1 neve frosne blåbær 
1 dl rismelk (eller annen melk)
1 dl mager kesam 
1 banan 
1 ss chiafrø 
1 ss kokosolje 
1 ss kakaopulver, rått
1 dl kokosmelk 


Kjør alt sammen til en glatt masse i en blender. Jeg pyntet med litt kakaonibs, chiafrø og banan på toppen, i tillegg til litt kokoskrem. Nam nam! Deilige og sunne kalorier som går rett ned. 

Kos dere videre, alle sammen!


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no