Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

sommerglød på noen få minutter


    Skrevet 22.02.2017 klokken 15:27


Hei på dere! Ja, i går snakket jeg om hvor nære våren var, og da jeg våknet i natt, oppdaget jeg at det snødde som bare fy utenfor. Det er ikke det at jeg ikke elsker snø altså, det er bare det at det går jo nesten ikke an å ta mer feil enn det jeg gjorde. Men uansett, det er alltid koselig med snø! 
Så...jeg ligger fortsatt hjemme og kjeder meg, men i går kom jeg plutselig på at jeg har jo så mange produkter og oppskrifter å fortelle dere om. Så nå er det bare å glede seg! 

Når man ligger syk hjemme med melkehvit hud og mørke ringer under øynene, finnes det ikke noe bedre enn selvbruning. Det høres sikkert skikkelig teit ut, men det er ganske utrolig hva litt farge gjør med selvtillit og humøret. Jeg har jo alltid vært veldig glad i å være brun, selvom jeg egentlig aldri blir det, så litt selvbruning i ny og ne er perfekt for meg. 

Jeg har brukt spraytan fra sunspa før, og har vært veldig fornøyd. Nå har jeg endelig testet ut den mye omtalende moussen, og jeg ble faktisk veldig overrasket - positivt. Jeg aldri, aldri vært glad i selvbruning i mousseform før, men akkurat denne var en drøm. Klart, det kan fort bli noen små skjolder, men om man er nøye med smøringen og tar seg god tid, skal det gå bra. Nå er jeg så blek at til og med denne er for mørk, men den gir ihvertfall bare glød og har ikke noe spesiell sterk farge. Den gir også farge med en gang, varer en god stund, og lukter ikke så altfor mye. Dessuten kan man smøre på et lag til etterpå, helt til man har fått den brunfargen man vil ha!Mine fem tips til å bruke mousse

* skrubb huden og tørk den godt på forhånd 
* bruk en god og ren hanske (min er fra sunspa)
* påfør litt og litt, og vær nøye med å smøre det godt utover 
* bruk fuktighetskrem regelmessig etter bruk
* påfør enda en gang for å få en dypere farge 

....denne moussen inneholder forresten acai og argan olje, som gjør huden silkemyk. Og den blir faktisk det også! Moussen koster rundt 250 kroner, men er veldig drøy i bruk, så den varer lenge. Enjoy!


2 kommentarer


thealilleng

28.02.2017 kl.15:15

Har aldri testet ut sunspa før, men må virkelig sette det på ønskelisten fremover ! :)

Henriette Thorkildsen

05.03.2017 kl.23:28

Takk for supert tips :-D

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no