Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

en blomstrende morgen


    Skrevet 09.03.2017 klokken 12:16


Hei dere, og god morgen! I dag har jeg endelig fått lov til å sove ut, og det finnes vel ikke noe som er bedre enn det! Det ble en sen kveld i går, og da passet det bra å ha fri i dag. Til tross for at det er kaldt, grått og surt utenfor, har jeg tatt meg tid til å lage meg en skikkelig koselig frokost her hjemme. 

Kaffebrenneriet ligger jo bokstavelig talt utenfor døren min, og hver gang jeg har fri tar jeg meg råd til å gå dit og kjøpe skikkelig kaffe. Den glutenfrie skogsbærmuffinsen er også kjempegod! Anbefaler den til dere som ikke tåler gluten, altså :) Denne kokospuddingen kjøper jeg på Elixia, og den er supergod! Hele begeret inneholder 20 g proteiner, så det er et perfekt mellommåltid eller som snack etter trening. Den er egentlig litt søt for min del, men når jeg fresher den opp med rå kakao nibs, chiafrø og andre deilige ting, fungerer det fint. Den er ihvertfall supergod! Har noen av dere smakt den?

Nå skal jeg ihvertfall nyte maten, blogge masse også skal jeg snart gjøre meg klar til dagens event. Ha en super dag videre, alle sammen!
 


Én kommentar


Mie

12.03.2017 kl.15:40

Hvor er den hvite genseren du hadde på Instagram? Den var fin ;)

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no