Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

skyr med en liten vri til frokost


    Skrevet 29.03.2017 klokken 14:19


I går kveld hadde Marius vært ute og kjøpt en flaske med zero saft, den med jordbær og rød appelsin smak. Jeg fikk plutselig en idè i hodet mitt om å lage noe av den, og endte opp med en deilig og frisk gelè. Det er så enkelt, og veldig godt om du er lei av de samme konsistensene som yoghurt ofte har. Gelè kan også brukes til mye rart, så dette skal jeg gjøre flere ganger. 

Det ble jammen meg frokosten i dag, toppet med skyr yoghurt og litt kakao nibs. Supergodt! Manglet egentlig bare noen friske bær, men det orket jeg ikke å kjøpe før jeg kastet den i meg. Skyren hadde smak av jordbær og lime, og passet perfekt til gelèen! Et enkelt og godt måltid som er godt for kroppen. 
Nam nam...for å være ærlig så har jeg nettopp våknet. Pollenallergien min har kommet for fullt, og jeg klarer såvidt å åpne øynene om morgenen. Siden jeg har fri i dag og det ikke er noe spesielt fint vær, orket jeg ikke å stresse med å stå opp. Nå derimot, har jeg en del å ta igjen, så da er det bare å jobbe ekstra hardt. Ha en fin onsdag alle sammen!


3 kommentarer


casss

29.03.2017 kl.20:25

Hørtes og så veldig godt ut. :-)

Rebecca Engeli

30.03.2017 kl.12:55

Det så skikkelig god ut ! Og ja, den pollenallergien ass. Sliter med å puste gjennom nesen om dagen, haha

nora alba

30.03.2017 kl.12:59

Rebecca Engeli: takk<3 ja, det er noe dritt :(

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no