Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

happy bowl


    Skrevet 04.05.2017 klokken 16:43


Hei mine kjære lesere, og god torsdag! Jeg vet at det er en stund siden sist, men jeg håper at dere har det fint og at dere er klare for å følge mer på bloggen min fremover - jeg har masse å skrive om, nemlig! 

I dag skinner solen skikkelig som de andre dagene, og det er så fantastisk deilig. Som den sterke pollenallergikeren jeg er, pleier jeg ikke å være så glad i slike sommerdager, da jeg merker alt ekstra godt. I tillegg har jeg klart å bli forkjølet, men allikevel har jeg tvunget meg selv ut i finværet. Klokken to i dag sluttet jeg på jobb, og satte meg rett ut i solen med en stor bolle hjemmelaget acaibowl i bare bh´en. Jeg har faktisk fått litt farge også, selvom det sikkert blir en ren rødfarge i kveld... Uansett, deilig å gi kroppen sin litt d-vitaminer igjen. Utrolig hva litt sol kan gjøre på humøret! I går kjøpte jeg meg en ny blender, og jeg er skikkelig fornøyd. Jeg mener, klarer man å overleve sommeren uten en? Jeg elsker å lage alt fra smoothie til pesto til dressinger, og da er dette midt i blinken. Jeg har også fått tak i acaipurè, så det blir mye av det fremover. Denne er supergod, og full av sunt snadder! Perfekt å spise ute i solen. 

Noras acaibowl 

2 dl kokosmelk, lett
1 dl pasjonsfruktjuice (eller annen)
1 ss kokosfett
2 ss frosne blåbær
2 ss frosne bringebær
1 banan
100 g frossen acai 
1 ss chiafrø 
1 ss kakaopulver, rått


.....Topping kan være hva som helst, bruk fantasien! Jeg liker banan, kokosflak, gojibær, chiafrø og rå kakaonibs. Og kanskje en skje mandelsmør eller noen jordbær? Enjoy!

Jeg er seriøst så trøtt at jeg nesten ikke klarer å holde øynene åpne, men om litt kommer mamma innom en rask tur med bunaden min (som forhåpentligvis fortsatt passer) og da kan jeg jo ikke ligge og sove. Og etter det skal jeg prøve å komme meg en liten tur på trening. Jeg har faktisk vært superflink på den fronten i det siste, så da håper jeg at det fortsetter frem til sommeren. 

Har dere vært noe ute i solen i det siste, da? 


3 kommentarer


Pernille

04.05.2017 kl.19:25

Det så veldig godt ut :)

Lilli

04.05.2017 kl.21:48

Det så veldig godt ut (:

www.siljefjaren.femelle.no

05.05.2017 kl.13:36

NAM, den så bare helt nydelig ut! Håper forkjølelsen kommer seg fort og at pollenen behandler deg fint! :)

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no