Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

min nye treningsvenn


    Skrevet 24.05.2017 klokken 16:44


For noen uker siden var jeg så heldig å få lov til å teste ut Plantronics sine nye headfones, Backbeats 500. Etter kort tid ble de okkupert av Marius, noe som absolutt ikke er noe rart - de er helt fantastiske! Ikke bare er designet kult, de er veldig behagelige å ha på hodet, og er verken tunge eller vonde. 

Jeg som har begynt å trene litt mer kardio i det siste, er helt avhengig av å høre på musikk, og samtidig bruke noe som ikke har lange ledninger som henger og slenger i veien når jeg løper eller trener noe annet. Dette er noe som har irritert meg grønn hver eneste gang, og jeg tror ikke at jeg er alene om det. Det har ofte endt med at jeg ikke har noe musikk i ørene, noe som er veldig lite motiverende. Dette er det jeg liker best med disse, fordi de er tråløse. Hvor digg er ikke det? Det er som å få et nytt liv når man bruker slike, og de kommer nok til å bli veldig godt brukt fremover! 

Lyden er selvfølgelig også kjempebra! Det er ingenting negativt jeg har å si om disse så langt, de har blitt med på alt fra løpeturer, jobb og lange dager i solen. 
/sponset innlegg  

Hva synes dere? Er det noen av dere som har prøvd disse allerede? :-) 


Én kommentar


Bella

24.05.2017 kl.17:00

Så kul att du gillar dessa, och håller med om att musik gör så mycket för träningen när det gäller cardio!

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no