Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

den beste kuren


    Skrevet 02.06.2017 klokken 10:54


God morgen dere! For en gangs skyld har jeg klart å dra meg selv opp av sengen tidlig i dag, og jeg har så utrolig mye å gjøre! I går var det Vixen sommerfest, og det ble en lang kveld på meg. Ganske glad for at jeg har fri i dag, merker jeg... 

Det eneste kroppen min trengte da jeg våknet, var en lang og varm dusj og en stooooor bolle med hjemmelaget acaismoothie. Det er den beste kuren mot hangover, kaldt og godt og stappfull av sunne ting. Jeg liker å ha litt banan, kokosmelk, kokosfett og gojibær i, i tillegg til acai, blåbær og rå kakao. Nam! Nå er jeg fin og blå rundt hele munnen, og er mer enn klar for å begynne dagen. 

Jeg holder på med å rydde i hele leiligheten og boden nå, og det er faktisk helt sykt hvor mye klær, produkter og drit jeg har. Stuen er helt full, og jeg holder på å bli sprø! Derfor må jeg prøve å få gjort litt av det i dag, selvom jeg ikke kommer til å bli ferdig. Rot er det verste jeg vet. 
Senere i dag skal jeg noe veldig gøy, nemlig i studio! Jeg skal synge en sang, og jeg er skikkelig spent. Det blir lange dager i studio hele helgen, men det er jo bare gøy. Jeg håper at resultatet blir bra og jeg gleder meg til å vise det til dere :-) 

Ha en superfin dag videre, mine kjære lesere! 


3 kommentarer


Ingvild

02.06.2017 kl.11:01

<3

nora alba

02.06.2017 kl.11:05

Ingvild: <3<3<3<3

Caroline Semb

02.06.2017 kl.18:41

Gleder meg til å høre💕

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no