Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

wella, wella, wella


    Skrevet 05.06.2017 klokken 19:22


Som dere kanskje har fått med dere, så er Wella et av mine favorittprodukter innen hårpleie, og jeg har testet ut utrolig mange av deres produkter i løpet av årene som blogger. 

Wella har endelig kommet ut med en ny serie, Fusion, som er designet for å reparere og beskytte håret vårt mot brudd og skader. De er inspirert av edderkoppsilke, som er en av de sterkeste fibrene i naturen. Den trenger dypt ned og gjennoppretter raskt fibrene i håret, og bidrar til å hindre fremtidig hårbrudd.  Selv de som har veldig slitt og skadet hår, feks fra varmebehandlinger eller farging, får et nyskapt og elastisk hår, som blir slitesterkt og sunt. 

Jeg bruker veldig lite produkter og varme på håret, i tillegg til at jeg ikke farger det, så jeg har egentlig bare litt slitt hår. Det har allikevel blitt bedre etter å ha testet disse produktene i noen uker, og jeg er superfornøyd så langt! Jeg anbefaler virkelig disse til dere som har et slitt og tørt hår som brekker lett. I tillegg til at jeg elsker selve produktet, så må jeg bare kommentere designet - det er så utrolig fint! 


Én kommentar


Thea Mariel

05.06.2017 kl.19:37

Jeg elsker å teste ut nye hårprodukter så disse vil jeg absolutt prøve! Vet du om det er mer proteiner enn fuktighet? Håret mitt krever mest fuktighet for øyeblikket så :-)

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no