Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

produktene for jentete jenter


    Skrevet 28.06.2017 klokken 19:27


Jeg får ofte spørsmål om hva jeg bruker i ansiktet og hva jeg gjør for å holde huden min sunn og fin, og derfor tenkte jeg å tipse dere om en helt fantastisk serie som jeg nylig ble kjent med, og som jeg har prøvd ut i en liten periode. 

Svenske Emma Wiklund er en tidligere internasjonal supermodell, og hun har rett og slett laget sin egen hudpleieserie under navnet Emma S. Hun brenner mye for hud og skjønnhet, og ville derfor hjelpe oss kvinner med nettopp dette. Snakk om å ta ting i egne hender! Hun slet mye med dårlig hud selv da hun jobbet som modell, og ble fort interressert i å finne ut av noe som kunne hjelpe. 

Jeg har brukt kun de tre produktene under, og jeg er veldig fornøyd. Jeg bruker nattmasken ofte, og våkner med deilig og myk hud dagen etter. Jeg føler også at jeg får veldig glødende hud av alle tre, i tillegg til fuktighet. 
sponset/vasspr

Jeg elsker også utseende på produktene. Fargene er rene og fine, og det er små quotes på hver eneste av dem. Utrolig søtt! Jeg gleder meg til å fortsette med disse fremover, og kanskje prøve noen andre produkter også. Har dere hørt om dette merke eller testet noen av disse før? 
 


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no